Slideshow 0

VÁLJ AZZÁ, AKINEK MINDIG IS LÁTTAD MAGAD!

Nem minden hős visel köpenyt. Mi tudjuk, hogy Te az vagy és ezt be is bizonyíthatod. Felejtsd el az eredménytelenül folytatott diétákat és az unalmas edzéseket. Itt az ideje átállni egy olyan életmódra, ami valódi és tartós változást hoz. Változtass az életeden!

Változtass az életeden!

A teljesen új, FITNOID 12 hetes programot kifejezetten az elképzeléseid megvalósítására alakítottuk ki. A középpontban a jelenlegi és eltervezett életmódod áll, amelyre alapozva alakítjuk ki mozgás-edzés tervedet és kapsz eredményesen alkalmazható étkezési tervet is. Motivációs tréning keretében foglalkozunk azokkal a dolgokkal, amelyek idáig megakadályoztak abban, hogy eredményesen változtass. A programhoz tartozó étkezés kiegészítő kezdő csomagunk pedig a változás első hetében különösen nagy segítségnek bizonyul.

KINEK SZÓL A FITNOID?

Ha már többször nekifutottál és nem hozta az eredményt, ha dinamikusan akarsz változtatni, ha szeretnéd, hogy legyen valódi támogatód a céljaid eléréséhez, akkor Te vagy a mi hétköznapi hősünk!

Csatlakozz a FITNOID-hoz, ha úgy gondolod

 • megérdemled a maximális odafigyelést
 • változatosan és helyesen szeretnél étkezni
 • benne vagy egy kis zsírégetésben
 • egészségesebb és sportosabb akarsz lenni
 • magabiztos szeretnél lenni

MIT NYÚJTUNK SZÁMODRA?

Személyes céljaidhoz rendelt

 • előzetes állapot- és motivációs felmérést, egyéni célmeghatározást
 • testösszetétel analízist
 • étkezési tervet 12 hétre lebontva - egészségi állapotod, intoleranciáid figyelembe vételével
 • egyéni edzéstervet, amivel önállóan, bármikor fejlesztheted önmagad
 • csoportos edzéseket – mert egységben az erő!
 • kezdő csomagot – a gördülékeny indulásért
 • workshopokat és motivációs tréninget
 • folyamatos konzultációs lehetőséget
 • valódi közösségformálást – Facebookos zárt csoporton keresztül is
 • a legnagyobb átalakulást végrehajtó résztvevő pedig értékes ajándékokban részesül.
Slideshow 0

PROGRAM RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

Slideshow 0

Jelentkezési határidő: 2020.02.05. (Szerda)
Kezdés: 2020.02.08. (Szombat)

Részvételi díj: 15.990 Ft / hó + érvényes Speedfit bérlet. Amennyiben a kettőt együtt váltod, keresd recepciónkat a számodra legkedvezőbb megoldás érdekében.

A FITNOID a Te programod, amellyel most újra formába lendülhetsz! Jelentkezz még ma, vagy ha kérdésed van, dobj egy e-mailt a következő email címre: [email protected]

Kattints ide és vásárold meg SPEEDFIT bérletedet ONLINE!

Ha először jössz hozzánk

Ha autóval érkezel hozzánk, biztos lehetsz benne, hogy találsz ingyenes parkolóhelyet!

Bérlet váltásakor szerződést kötünk veled, melyben elfogadod házirendünket, valamint bérlet vásárlásakor hozd magaddal személyi igazolványod is.

Bérletedet készpénzben, átutalással, bankkártyával, illetve K&H, MKB és OTP Szép Kártyák szabadidő alszámlájával is fizetheted.

Bérleted vásárlása után átadjuk neked SPEEDFIT kártyádat, mellyel számos nagyszerű kedvezményt vehetsz igénybe partnereinknél. Erről bővebben ide kattintva tájékozódhatsz.

Nem tudod, hogyan vágj bele az edzésbe? Jól képzett edzői gárdánk áll rendelkezésedre, bármi is a célod, velük Te is elérheted! Emellett új és meglévő tagjainknak egyaránt biztosítunk, díjmentes edzői tanácsadást, bármilyen kérdésed merül fel az edzéssel, életmóddal vagy a teremmel kapcsolatban, segítünk Neked!

Szeretnél egy saját személyi edzőt? Nem tudod, hogyan működik, mennyibe kerül? Ide kattintva mindent megtudhatsz! Ha szeretnéd őket megismerni kattints ide!

Ha hölgy vendégünk vagy és zavar, hogy méregetnek a férfiak, akkor nyugodtan edzhetsz külön kialakított női termünkbe, melyet minden egyes SPEEDFIT stúdióban megtalálhatsz.

Érdemes szem előtt tartani: 

Az edzésedhez lakatra, váltócipőre és törölközőre is szükséged van.

Lakatot vásárolhatsz illetve bérelhetsz is Nálunk! Ide kattintva megtekintheted.

Gyakran ismételt kérdések

Miért van szükség lakatra?

Szekrényeink lakat segítségével zárhatók. Felelősséget nem tudunk vállalni értékeidért ha esetleg nem zárnád be a szekrényedet. Rendelkezünk értékmegérzővel is, használatához szintén lakatra van szükség!

Milyen fitneszgépeket találok a SPEEDFIT-ben?

Stúdiónkban gym80 erőgépeket és Precor kardiógépeket találhatsz. A gépek kiválasztásakor fontos volt számunkra a minőség és hogy olyan gyártó termékeit válasszuk ki, akik már bizonyítottak a fitnesz iparban. Gépeink biomechanikusak!

Mit jelent az, hogy biomechanikusak a gépek?

Biomechanikus gépeink kímélik ízületeidet, szalagjaidat csökkentve ezzel a sérülés veszélyét. Gépeink mindegyikén találhatsz a megfelelő használatot érthetően elmagyarázó piktogrammokat.

Igénybe vehetek személyi edzőt is?

Természetesen. Profi, képzett személyi edzőink szolgáltatását bármikor igénybe veheted, így gyorsabban elérve személyes céljaidat.

Lefoglalhatok egy szekrényt a lakatommal?

Ezt sajnos nem teheted meg. A lakatokat minden nap záráskor eltávolítjuk, a szekrény tartalmát a recepciónkon veheti át a jogos tulajdonosa.

Hogy kerül egy edzőterembe szolárium?

Úgy gondoljuk, hogy a szépen kidolgozott izmok, sokkal jobban mutatnak ha szép barna a bőröd, de ha még egy kis felesleggel is rendelkezel, sokat javíthat a képen.

Nem káros a szolárium használata?

A szoláriumok kiválasztásakor fontos volt számunkra az egészséged. Az EU03-as szoláriumcsövek használatával nem csupán az Európai Unió előírásainak teszünk eleget, de a szoláriumozó vendégek elvárásainak is maradéktalanul megfelelhetünk. Ide kattintva többet megtudhatsz szoláriumunkról.