Lepd meg szeretteidet

Biztosan neked is már eszedbe jutott, hogy hamarosan itt a karácsony, melynek természetesen része az ajándékozás is. Ennek talán legelterjedtebb módja, hogy valamilyen módon beleláss az ajándékozott fejébe, kitaláld mi lehet a megfelelő ajándék, melyért aztán hősi harcot vívsz a forgalommal, az üzletekben tolakodó embertömeggel, és még ki tudja mivel. Mindezek után, attól függően ki az ajándékozott, a megfelelő boldog pillanatban átadod és reménykedsz, hogy beváltja a hozzá fűzőtt reményeidet. Most szeretnénk Neked egy kiváló alternatívát bemutatni!

Idén másképp is csinálhatod!

Mutasd meg, hogy igazán törődsz szereteiddel! Ajándékozz fittséget, erőnlétet, egészséget, egy új életmódot!

A SPEEDFIT karácsonyi kupon kedvezményes áron 9.990 Ft*-ért megvásárolható Győrben és Sopronban egyaránt.

* +990 Ft-os egyszeri regisztrációs díj, amennyiben regisztrációval még nem rendelkezel, 30 napra korlátlan használattal, illetve kötelezettség nélkül.

Hány kupont vásárolhatok?

Egy személy korlátlan mennyiségű kupont vásárolhat, így amennyiben a téli időszakban tudsz nálunk edzeni, ez Számodra ideális lehetőség.

Tökéletes ajándék

A kupon nem névre szóló, így tökéletes ajándék lehet Karácsonyra, Újévre, sőt akár Mikulásra is. Lepd meg Te is szeretteidet, barátaidat, munkatársadat ezzel a remek lehetőséggel!

Amit érdemes tudnod

Megvásárolható: 2017.12.01-től 2017.12.31-ig
Beváltási időszak: 2017.12.01. - 2018. 02. 28.

„Fitnesz mindenkinek – az egészség mindenkinek jár.”

Segíteni szeretnénk neked, hogy elérd azt a fizikai állapotot, amiben jól érzed magad. Bármi lehet a célod, kockás has, feszes fenék vagy csak egyszerűen mozogni szeretnél, hogy egészségesebb legyél, Nálunk könnyedén megvalósíthatod elképzeléseidet! Ne felejtsd, az egészséges életmód csak választás kérdése!

Miért válasszam a SPEEDFIT-et?

Szinte bármikor jöhetsz hozzánk, mert minden nap 6-24-ig vagyunk nyitva, még ünnepnapokon és hétvégén is. A parkolás biztosan nem fog gondot okozni - 600 ingyenes parkolóhely áll rendelkezésedre. Biomechanikus gépeink kímélik ízületeidet, szalagjaidat csökkentve ezzel a sérülés veszélyét. Ha zavar, hogy méregetnek a férfiak, akkor nyugodtan edzhetsz női részlegünkön. Profi edzésprogramod lehet - Személyi edzőink segítségével a siker garantált. A Stúdió tágas, higiénikus, tiszta és légkondicionált, így minden körülmény adott, hogy jól érezd magad!

Mit hozzak magammal ha először megyek a SPEEDFIT-be?

A SPEEDFIT-ben mindenki ügyel a tisztaságra, ezért Téged is erre kérünk. Ehhez nincs másra szükséged, mint egy tiszta edzőcipőre és egy törölközőre. Ha félted értékeid, hozz magaddal lakatot, mert a szekrény csak így zárható be. Lakatot bérelhetsz vagy vásárolhatsz recepciónkon is.

Igénybe vehetek személyi edzőt is?

Természetesen. Profi, képzett személyi edzőink szolgáltatását bármikor igénybe veheted, így gyorsabban elérve személyes céljaidat.

Részletekről a következő elérhetőségeken érdeklődhetsz: