AJÁNDÉKOZZ VALAMI KÜLÖNLEGESET!

Biztosan neked is már eszedbe jutott, hogy hamarosan itt a karácsony, melynek természetesen része az ajándékozás is. Ennek talán legelterjedtebb módja, hogy valamilyen módon beleláss az ajándékozott fejébe, kitaláld mi lehet a megfelelő ajándék, melyért aztán hősi harcot vívsz a forgalommal, az üzletekben tolakodó embertömeggel, és még ki tudja mivel. Mindezek után, attól függően ki az ajándékozott, a megfelelő boldog pillanatban átadod és reménykedsz, hogy beváltja a hozzá fűzőtt reményeidet. Most szeretnénk Neked több kiváló alternatívát bemutatni!

I. Ajándékcsomag

9.990 Ft
14 napos fitnesz bérlet
500g PRO80 fehérje (választható ízben)

II. Ajándékcsomag

16.990 Ft
1 havi fitnesz bérlet
500g PRO80 fehérje (választható ízben)
10+1 alkalmas fekvő szolárium bérlet

III. Ajándékcsomag

53.990 Ft
6 havi fitnesz bérlet
500G PRO80 fehérje (választható ízben)
10+1 alkalmas fekvő szolárium bérlet

Idén másképp is csinálhatod!

Mutasd meg, hogy igazán törődsz szereteiddel! Ajándékozz fittséget, erőnlétet, egészséget, egy új életmódot! Az ajándékcsomagok megvásárlásával egy ajándékkupont adunk neked, melyet az ajándékozott beválthat Stúdiónkban.

Hány kupont vásárolhatok?

Egy személy korlátlan mennyiségű ajándékcsomagot vásárolhat, de az ajándékcsomagok csak korlátozott számban elérhetőek.

Tökéletes ajándék

Az ajándékcsomag nem névre szóló, így tökéletes meglepetés lehet Karácsonyra, Újévre, sőt akár Mikulásra is. Lepd meg Te is szeretteidet, barátaidat, munkatársadat, vagy saját magadat ezzel a remek lehetőséggel!

Amit érdemes tudnod

Megvásárolható: 2018.12.01-től 2018.12.24-ig
Beváltási időszak: 2018.12.01. - 2019. 02. 28.

Miért a SPEEDFIT-et?

Minden nap 6-24-ig vagyunk nyitva, még ünnepnapokon és hétvégén is. A parkolás biztosan nem fog gondot okozni - 600 ingyenes parkolóhely áll rendelkezésedre. Biomechanikus gépeink kímélik ízületeidet, szalagjaidat csökkentve ezzel a sérülés veszélyét. Ha zavar, hogy méregetnek a férfiak, akkor nyugodtan edzhetsz női részlegünkön. Profi edzésprogramod lehet - Személyi edzőink segítségével a siker garantált. A Stúdió tágas, higiénikus, tiszta és légkondicionált, így minden körülmény adott, hogy jól érezd magad!

Mit hozzak magammal ha először megyek a SPEEDFIT-be?

A SPEEDFIT-ben mindenki ügyel a tisztaságra, ezért Téged is erre kérünk. Ehhez nincs másra szükséged, mint egy tiszta edzőcipőre és egy törölközőre. Ha félted értékeid, hozz magaddal lakatot, mert a szekrény csak így zárható be. Lakatot bérelhetsz vagy vásárolhatsz recepciónkon is.

Igénybe vehetek személyi edzőt is?

Természetesen. Profi, képzett személyi edzőink szolgáltatását bármikor igénybe veheted, így gyorsabban elérve személyes céljaidat.

Részletekről a következő elérhetőségeken érdeklődhetsz: