Táplálkozás

Vegetáriánus chilli con carne

Vegetáriánus chilli con carne

Ha unod a megszokott ételeket és húsmentes ebédre vágysz, akkor ezt a receptet neked találták ki. Isteni finom, egyszerű és gyorsan elkészíthető. Egészséges kombinációja az amerikai és…
Izomerősítő gyümölcsök

Izomerősítő gyümölcsök

Nemcsak a hús és tejfélék, illetve a hüvelyes zöldségek alkalmasak rá, hogy megfelelő mennyiségű fehérjével lássák el szervezetünket. Sok gyümölcs is tartalmaz proteint, némelyik kifejezetten…
A csírák jótékony hatásai

A csírák jótékony hatásai

A csíra nagyon értékes és fontos táplálék. Használhatod az ételekre rászórva, dekorációnak, salátákba, szendvicsekbe vagy turmixokba.
Mákos-almás süti

Mákos-almás süti

Kezdő diétázók és szakácsok álma ez a sütemény. Nagyon egyszerű elkészíteni és isteni finom. Nem tartalmaz glutént, tejet, élesztőt és cukrot sem.
Intuitív étrend

Intuitív étrend

Úgy jövünk a világra, hogy ismerjük testünk reakcióit, akkor eszünk, ha éhesek vagyunk, és addig, amíg jól nem lakunk. Ahogy öregszünk, ez az ösztönösség egyre jobban eltűnik. E felismerésen…
Hogyan táplálkozzunk teljesítményünk fokozásáért?

Hogyan táplálkozzunk teljesítményünk fokozásáért?

A táplálkozásnak nem kell bonyolultnak lennie. A testünket üzemanyaggal látjuk el, hogy kiváló teljesítményt nyújthasson.
L-argininről dióhéjban

L-argininről dióhéjban

Az L-arginin egy, a fitneszben és az orvoslásban is széles körben alkalmazott táplálék kiegészítő, talán az egyik leghatékonyabb teljesítményfokozó.
Kései vitaminbomba

Kései vitaminbomba

A tél egyik legjobb gyümölcse ősz végén érik: a naspolya kiváló vitaminforrás, amit már évszázadok óta alkalmaz a népi gyógyászat, mégis mintha az utóbbi időben veszített volna népszerűségéből.…
Avokádó

Avokádó

Az egészséges életmódot követők táborában az utóbbi időben igazi sztár lett az avokádó. Számos jótékony hatást tulajdonítanak neki, ezek egy része csak feltételezés, más része azonban…
A tenger ajándéka

A tenger ajándéka

A sekély, tápanyagokban gazdag vízben élő hínárok már évszázadok óta használja az emberiség, az utóbbi évtizedekben pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Készül belőlük…