Táplálkozás

Mit ne együnk cukor helyett?

Mit ne együnk cukor helyett?

Manapság már számos alapanyagot választhatunk cukor helyett a boltok polcairól, ám ha valakinek inzulinrezisztenciája vagy cukorbetegsége van, akkor nem árt tisztában lenni azzal, hogy mely…
Egészséges zöldséges húsos ragú

Egészséges zöldséges húsos ragú

Ki ne ismerné a klasszikus medvetalp nevű kalória bomba ételt, mely híres a zsírban tocsogó beré, vagy tócsniba bújtatott zöldséges húsos ragúról?
Időszakos böjtölés – egy újabb fitnesz őrület, viszont ez legalább működik is!

Időszakos böjtölés – egy újabb fitnesz őrület, viszont ez legalább működik is!

Vigyázat! Felkavaró cikk következik! Először is kezdjük azzal, hogy mi az időszakos böjtölés (Intermittent fasting - IF)? Az időszakos koplalás olyan tudatos táplálkozási stratégia, amelyben…
Szurkoljunk, nassoljunk... Egészségesen

Szurkoljunk, nassoljunk... Egészségesen

Fina és Eyof = tömérdeknyi nassolás. De ez nem jelent fölös kilókat, ha odafigyelünk, mit is eszünk a nagy szurkolás közepette....
Édesíts okosan 1. rész!

Édesíts okosan 1. rész!

Bizonyára tapasztaltátok már hogy a boltok polcain számos cukorpótló és édesítőszer található, melyek egészségre gyakorolt hatásuk, kalóriaértékük, tényleges cukortartalmukat illetően…
Több műszakos munkarend és a táplálkozás

Több műszakos munkarend és a táplálkozás

Viszonylag sok embert érint, különösen egy fejlett iparral rendelkező városban, a több műszakos, ill. az éjszakai munkavégzés melletti megfelelő táplálkozás.
ÖRÖK NŐI KÉRDÉS - A DIÉTA 2. rész

ÖRÖK NŐI KÉRDÉS - A DIÉTA 2. rész

Nézzük meg mire fordítsd a figyelmed és mit kellene elkerülnöd diéta idején.
Örök női kérdés - A DIÉTA 1. rész

Örök női kérdés - A DIÉTA 1. rész

Nézzük az alapokat I. Írta: Harmath Viktória
Almás - Mákos finomság

Almás - Mákos finomság

Egészséges finomság - glutén mentes teli kalciummal!
Jó tanácsok diétázóknak

Jó tanácsok diétázóknak

A helytelen táplálkozási szokásoknak, valamint a minimális testedzésnek köszönhetően egyre többen küzdenek túlsúllyal.