Csábító fogyókúrás programok helyett..

SPEEDFIT | 2018.09.04 7:16

Könnyebb és felvállalható életmódváltás. Holnaptól más lesz! Holnaptól, kevesebbet eszem, elkezdem szedni azt a zöld kis kapszulát, amitől a Gréta is lefogyott. Több folyadékot fogok inni, és talán még arra is ráveszem magam, hogy mozogjak…. Egy hét múlva rám sem fognak ismerni, és rám jön a tavalyi partyruhám.

Holnap-, vagyis ma:

Ma elég stresszes volt a napom, úgyhogy délig nem ettem semmit, de most van egy 10 percem arra, hogy bedobjak valamit a Plazaba. Ó! Az a kis süti igazán szemrevaló! Nem baj majd holnaptól kezdem az „életmódváltást”

Te is érezted már magad hasonlóan?

Csábító fogyókúrás programok helyett célszerűbb ráhangolódni a könnyen felvállalható életmódváltásra. De magától nem fog menni! Te is kellesz hozzá!

Hogy miért is érdemes váltani?
Aki törődik a lelkével, és a testével az egészségesebben él. Pár hétig , hónapig sanyargathatjuk magunkat, de az abbahagyott fogyókúrás készítmények után bizony gyorsan visszaszaladnak ránk a kilók, sőt még akár több is annál, mint amennyitől megszabadultunk.

Ha igazán elhatároztuk magunkat lélekben, ha rá tudunk hangolódni magunkra, és arra a célra amit szeretnénk, sokkal nagyobb sikert tudunk elérni. A sikerhez pedig idő kell. A kilók sem egy hét alatt kúsztak fel Rád.

Nagyon okos döntés az étrend megváltoztatása, ami egy kis odafigyeléssel akár élvezetes is lehet, hiszen számos új ízt fedezhetünk fel. Elég ha száműzzük étrendünkből a cukros és szénhidrátokkal teli ételeket. Válaszunk inkább a szárnyas és zöldségekkel teli ételekből. Próbáljunk ki új recepteket. Igyunk legalább 2 liter folyadékot, lehetőleg ásványvizet, teát.

Magában azonban az étrend megváltoztatása még nem elég. Ahhoz, hogy igazán sikeresek legyünk a sportolást is be kell csempésznünk életünkbe. Jó, ha együtt kezdjük egy baráttal  vagy barátnővel a mozgást, így mindig lesz egy társunk, aki ösztönöz.

És hogy miért jó sportolni?

-    Jobban birkózunk meg a mindennapi stresszel
-    Jobb lesz a testtartásunk
-    Megnő az önbizalmunk
-    Jobb formában jobban érezzük magunkat
-    Erősebb lesz szervezetünk ellenálló képessége
-    Többet fogunk mosolyogni, jobb lesz a közérzetünk

Kezd el még ma, légy kitartó!

SPEEDFIT- Fitnesz Mindenkinek!