A verseny résztvevői és az Aranypartra kilátogató nézők az izgalmas futamok melett – amelyeket óriáskivetítőn is figyelemmel kísérhettek – minden korosztály színes programokban vehetett részt.
 
A legfiatalabbak játszóházzal, ugrálóvárral és óriáscsúszdával múlathatták az időt. A nagyobbak és a versenyzők részt vehettek a közös zenés bemelegítéseken, amelyeket a SPEEDFIT Stúdió edzője Kránitz Betti tartott a színpadon.
 
Összesen 48 egység, cégek, települések, általános- és középiskolák, valamint egyetemek neveztek a versenyre, sőt három olyan hajó is indult, amelyben fogyatékkal élő fiatalok és idősebbek eveztek.
A legkisebbeknél a Tulipános, a középiskolásoknál a Bercsényi 1-es hajója, az egyetemeknél a „Fegyencjárat” nevű csapat, míg a fogyatékkal élők között a Márton Lakóotthon hajója nyert.
 
A céges indulók közül a Patent Security szerezte meg a győzelmet, maga mögött hagyva a Kadler családot valamint a harmadik Vogelnoot csapatot. A verseny győztes csapatait a SPEEDFIT Stúdió ajándék napijeggyel jutalmazta.
 
 
 
Gratulálunk a verseny nyerteseinek!
 
 
 
 
SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!
 
 
SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
06/96 528-448
 
https://www.speed-fit.hu
 
 
Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.