Magnézium ampulla

SPEEDFIT | 2012.07.15 11:14

A nagy teljesítményért felelős ásványi anyag!

Fogyasztása ajánlott: edzés után

 Az intenzív edzés, a stressz, a fehérjében gazdag táplálkozás magnézium hiányhoz vezethet. Következménye: Az izomzat begörcsöl, a koncentráció nullára csökken. A magnézium, a nagy teljesítményért felelős ásványi anyag megállítja ezt a folyamatot és biztosítja a görcsmentes edzést.

 

ACTIVE MAGNESIUM

Folyékony, táplálék-kiegészítő adagonként 250 mg magnéziummal. Erőnléti edzéshez és teljesítménysporthoz. Egyfajta cukorral és édesítőszerekkel. Tartósítőszert nem tartalmaz.

Összetevők: víz, magnézium-citrát, savanyító szer: tejsav, tartósítószer: kálium-szorbát, aroma, instant karamell, arónialé-koncentrátum, édesítőszerek: nátrium-ciklamát, aceszulfám-K és szacharin-nátrium. Átlagos tápérték 100 ml-ben: 169 kJ (40kcal), fehérje: <0,1 g, szénhidrát: 4,0 g, zsír: 0 g, magnézium: 1000 mg.

Javasolt fogyasztás: Igyon naponta egy adaggal. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl. Gyermekektől elzárva tartandó. A táplálék-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást. Hűvős helyen tartandó. Fogyasztás előtt felrázandó. 

Gyártó: INKO Internationale Handelskontor GmbH. Am Espan 1-3, D-91154 Roth, www.inko.de

Forgalmazza: Fit Inn Studio Kft., H-9025 Győr, Csipkegyári út 11.