Arthro Guard Gold

SPEEDFIT | 2013.03.12 13:00

Izületi bántalmak kezelésére 5 szinten! A biztos megoldás!

Mitől fájnak az ízületeim?

1. TÚLSÚLY

Az ízületeket optimális esetben a természet, az ideális testtömeg cipelésére tervezte. Az izomtömeget edzéssel lehet növelni, de az ízületeket nem tudjuk teherbíróbbá tenni. A túlsúly, amely korunk pestise, ugyan úgy terheli az ízületeket függetlenül attól, hogy izomból vagy zsírból ered. Az izomzat csak kis százalékban képes csökkenteni az ízületek terhelését.

2. TERHELÉS

Az ízületeket folyamatos terhelésnek tesszük ki, ami normális, hiszen ez a feladatuk. Például, ha valaki napi 5-ször

leguggol, az 30 év alatt kb. 50 ezerszer hajlítja be ilyen terhelés alatt a térdeit. Egy testépítő, lábedzés alatt, akár 180-szor is megteszi ezt, (guggolás, lábtoló gép, combfeszítő, -hajlító stb.) ráadásul jelentős súllyal, ami akár nyolcszoros terhelést is jelenthet az ízületeire nézve, mint a kívánt saját testsúly mozgatása. Tehát egy lábedzés, több mint 250 nap normál terhelésének felel meg. De ugyan ilyen extra terhelés bármely sport, vagy fizikai munka. A fizikai megterheléseknek és a mozgásnak nagyon sok pozitív élettani hatása van, de az ízületek élettartamát jelentősen csökkentik.

3. KOR

A korral a keringés lelassul, az ízületi szalagok vesztenek a rugalmasságukból, a súrlódások hatására megkopnak a porcok, és lassul, vagy akár teljesen leáll a regeneráció.

4. SÉRÜLÉS

Betegség vagy sérülés hatására is kialakulhatnak ízületi problémák. Ennek gyógyítása, orvosi feladat, és szakorvos feladata a műtéti, vagy gyógyszeres beavatkozás megállapítása. Természetesen a regenerálódás időszakában már lehet használni a felépülést segítő Arthro Guardot.

Mi az ízületi bántalmak lényege?

Az ízületi fájdalmak és bántalmak több, akár egyidejű kellemetlen probléma hatására alakulnak ki:

  • A porcok közötti ízületi folyadék mennyisége csökken, így a porcok „kenése” csökken, kialakul a súrlódás.

  • A terhelés hatására összenyomódnak az ízületi tokok, kiszorítva az ízületi folyadékot így szintén súrlódás és kopás jelentkezik. Ezért javasoljuk a lazítást, és az ízületnyújtó mozgásformák kiegészítő végzését (pl.: kettle ball, úszás stb.).

  • A porcokat apró hajszálerek fűzik át, amelyek biztosítják a porcok tápanyagellátását, újjáépülését. Ez sokszor lelassul, megáll, melynek oka sok esetben a felgyülemlett méreganyagban keresendő.

  • A szalagok vesztenek a rugalmasságukból.

  • Az ízület begyullad, mely erős fájdalommal, vizesedéssel, duzzanattal járhat.

Miben segít az ARTHRO GUARD? Egy szóval: MINDENBEN!

Ez az egyetlen klinikailag tesztelt és egész Amerikát meghódított termék, mely egyszerre 5 szinten építi és gyógyítja az ízületet. A közel 32 éves múltra visszatekintő, Amerika szerte méltán híres Golden State Testing Klinik CA, Los Angeles által végzett kutatások azt igazolták, hogy a vizsgált 50 ízületi bántalmakkal rendelkező, különböző korosztályú alany panaszai (egyedi pontrendszer alapján), 14 nap alatt 37%-kal csökkentek. 30 napot követőn pedig a vizsgálatban részt vevők 98 %-a számolt be pozitív eredményekről, és átlagosan 73 %-kal csökkentek a panaszaik.

„Soha sem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan képes leszek regenerálódni a terhelések után." "A kutatás kezdetén a versenyfelkészülésem végén voltam, amit a bal térdem eléggé megsínylett. Hihetetlen, de közel 20 nap múlva azonos intenzitással tudtam edzeni, mint előtte.”

(Ashley Carpenter, 24 éves fitneszversenyző) 

„Folyamatosan fájnak már az ízületeim, de főleg a derekam. 37 évet dolgoztam vasúti pályaellenőrként. A hideg és az állandó hajlongások megtették a hatásukat. Jelenleg 30 napja szedem az Arthro Guardot és újra le tudok hajolni jajgatás nélkül és nem ébredek fel éjszaka fél óránként. Nagyon hálás vagyok érte!”

(Eddy Smith, 63 éves nyugdíjas) 

NEM CSAK TERÁPIÁS, HANEM PREVENTÍV IS!

A BioTech USA komplex ízületjavító készítménye, az Arthro Guard a már kialakult komoly problémák esetében is képes segítséget nyújtani. A már jól ismert hármas összetevőn kívül, olyan speciális hatóanyagokat is tartalmaz, mint például a kollagén, a fehérfűz kéreg, a kurkuma gyökér vagy a hisztidin. Komplex, speciális összetételének, és megemelt hatóanyagtartalmának köszönhetően az Arthro Guard 5 szinten támogatja az ízületeket:

  • Fájdalomcsillapítás – MSM, bromelain, fehérfűz kéreg, kurkuma gyökér, DL-Phenylalanin.

  • Gyulladáscsökkentés - MSM, bromelain, fehérfűz kéreg, kurkuma gyökér, medveszőlő, lucerna.

  • Porcfolyadék képzés – Glükozamin-szulfát.

  • Porcépítés – Kondroitin-szulfát, kalcium, kollagén, tömjén por, Cetyl Myristoleat kivonat, L-Hisztidin.

  • Méregtelenítés – medveszőlő, lucerna.

Az Arthro Guard egy tablettában nyújt megoldást 5 kezelendő problémára! További előnye, hogy tengeri összetevőktől, és allergén anyagoktól mentes. Hatóanyagainak köszönhetően rendszeres szedésével az ízületi problémák nem csak kezelhetők, de megelőzhetőek is!

NEM CSODASZER, DE CSODÁT TESZ!

Adagolás

Napi 3 tabletta folyadékkal bevéve.