Nitro Gold Pro Enzy Fusion

SPEEDFIT | 2013.03.12 13:03

A Nitro Gold PRO egy prémium fehérjepor, amely gondosan összeválogatott tápanyagok tökéletes kombinációját biztosítja, kifejezetten céltudatos sportolók számára.

 

8 fehérjeforrás

A létező legjobb minőségű fehérjeforrások nyolc fajtája. A Nitro Gold PRO Protein FUSION™-t tartalmaz, ami egy különleges, elnyújtott felszívodású fehérjekeverék, 8 csúcsminőségű fehérjéből. A különböző fehérjeforrásoknak eltérő a felszívódási ideje – a Nitro Gold PRO akár négy órán át is magasan tartja a vér aminosavszintjét és utat enged szervezetünk maximális izomépítő képességeinek.

Gyors felszívódású fehérjék: Alacsony hőmérsékleten kezelt Cross-Flow / Mikroszűrt tejsavófehérje-izolátum és koncentrátum, enzimkezelt tejsavófehérje-hidrolizátum, tejfehérje-izolátum, tejsavó-peptidek, glutamin-peptidek Lassú felszívódású fehérjék: Magas glutamin tartalmú kalcium-kazeinát, micelláris kazein és tojásfehérje.

3 emésztőenzim és prebiotikum

A Nitro Gold PRO minden adagja proteolitikus enzimek és prebiotikumok speciális keverékével biztosítja a fehérjék maximális felhasználását. A vadonatúj PreZyme™ technológia hatóanyagai segítségével ugyanannyi mennyiségű fehérjéből több izom építhető fel.

BCAA-k, glutamin, kreatin pH-X

Aki a testépítést komolyan veszi, az pontosan tudja, milyen fontos, hogy a szervezet elég BCAA-t, glutamint és kreatint kapjon. A Nitro Gold PRO kétadagonként biztosítja szervezetünknek mindazt, amire szüksége van:

  • 8 g a legjobb rendelkezésre álló BCAA keverékből, amelyben a leucin-izoleucin-valin aránya 2:1:1

  • 10 g glutamin és elővegyületei, vagyis az izmok építésében legfontosabb szerepet játszó aminosav

  • 2 g kreatin pH-X, a kreatin pufferelt formája, ami nem igényel feltöltési fázist