kreatin népszerűsége 1995 óta töretlen. Több kutatás bebizonyította, milyen eredményesen növeli az erőt és a testtömeget. Elmondható, hogy a kreatin monohidrát a legnépszerűbb és leghatékonyabb táplálék-kiegészítő a sportolók körében. A szervezet a kreatin monohidrátot használja az ATP szintézis során. A kreatinnak fontos szerepe van az izomösszehúzódás folyamatában. Amikor az izomzat összehúzódik, ennek a mozgásnak az energiaforrása az ATP (adenosine triphosphate). Az ATP szolgáltatja az energiát azáltal, hogy az egyik foszfát molekula leválik, így egy másik vegyület keletkezik az ADP (adenoise diphosphate). Sajnos csak kevés ATP raktározódik az izomszövetben. Akreatin átadja foszfát molekuláját az ADP-nek, így újra ATP keletkezik, amit az izomzat ismét felhasználhat az összehúzódások során. Minél több kreatint juttatsz az izmaidba, annál több ATP-t tud előállítani. Lehetővé válik, hogy izmaid maximális teljesítményt nyújtsanak. A kreatin segít az izomszövet regenerálódásában is. A tudományos kutatások adatai szerint:

A hosszú távú kreatin-bevitel növeli az alábbiakat:

  • Maximális erőkifejtés 5-15 %

  • Maximális átlagos teljesítmény 5-15 %

  • Sprint (gyorserő) gyakorlatok 1-5 %

  • Ismételt gyakorlatsorozatok 5-15%

  • A fokozott teljesítőképesség hatására a kreatin növeli a test- és izomtömeget, esetenként 5-10 %-kal.

Mivel a kreatin monohidrát rendkívül népszerű, sok gyártó próbálja előállítani, ami az egyes készítmények között jelentős minőségi eltérést eredményez. A BioTech termékeket folyamatosan laboratóriumi vizsgálatokkal tesztelik, és kimutatható, hogy a BioTech 100% Creatine Monohydrate készítmény gyógyszerészeti tisztaságú termék.

Felhasználási javaslat:

Keverj 1 teáskanál (5 g) 100 % Creatine Monohydrate-ot 500 ml folyadékba. 
Feltöltési szakasz: fogyassz 4 adagot az első héten naponta, kettőt edzés előtt, kettőt edzés után. 
Szinten tartó szakasz: a feltöltési szakasz után fogyassz 2 adagot naponta, egyet edzés előtt, egyet edzés után.

Megjegyzés: a BioTech kutatások eredményei alapján kimondható, hogy a javasolt adagolás az egyéni igények szerint növelhető a jobb eredmény elérése érdekében.

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.