Az Ab Coaster egy forradalmi edzögép. Teljesen más mint a hagyományos haserösítö gépek, amelyek a hasizmot “felülröl alulra” terhelik, az Ab Coaster-el úgy mint a profi atléták “alulról felfelé” tudja edzeni a hasizmát. Ezáltal az edzés különösen hatékony, és jóval gyorsabban vezet a tökéletes eredményhez.

Ergonómia és Egészség-A padlón való edzés már a múlté
Az Ab Coaster ergonómikus dizájnja meggyözte a sportorvosokat és a fizioterapeutákat. A kényelmes térdelö pozíció által a nyak, hát és a váll terhelés minimális. Az egyenes testtartás nemcsak kíméletes, hanem sokkal kellemesebb is, mint a padlón végzett kénylemetlen edzés.
A leghatékonyabb hasizomgyakorlat-most egyszerüen mindenkinek
A függö helyzetben végzett felfelé történö mozgás volt eddig a leghatékonyabb a tökéletesen definiált hasizom eléréséhez. Ez a gyakorlat nagyon hatásos, de sajnos a végrehajtása extrém nehéz- átlagember számára szinte lehetetlen.
Az AbCoaster most lehetövé teszi bárki számára a lehetö legjobb gyakorlatot a tökéletes hasizom eléréséhez. Az állandó hasizom feszülésnek köszönhetöen az átlag fizikummal rendelkezök is gyorsan érhetnek el meglepö eredményeket.
Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.