AbCoaster hasizomerősítő (50)

SPEEDFIT | 2010.08.15 18:28

Az Ab Coaster teljesen újradefiniálja a hasizomedzést

Az Ab Coaster egy forradalmi edzögép. Teljesen más mint a hagyományos haserösítö gépek, amelyek a hasizmot “felülröl alulra” terhelik, az Ab Coaster-el úgy mint a profi atléták “alulról felfelé” tudja edzeni a hasizmát. Ezáltal az edzés különösen hatékony, és jóval gyorsabban vezet a tökéletes eredményhez.

 
Ergonómia és Egészség-A padlón való edzés már a múlté
Az Ab Coaster ergonómikus dizájnja meggyözte a sportorvosokat és a fizioterapeutákat. A kényelmes térdelö pozíció által a nyak, hát és a váll terhelés minimális. Az egyenes testtartás nemcsak kíméletes, hanem sokkal kellemesebb is, mint a padlón végzett kénylemetlen edzés.
 
A leghatékonyabb hasizomgyakorlat-most egyszerüen mindenkinek
A függö helyzetben végzett felfelé történö mozgás volt eddig a leghatékonyabb a tökéletesen definiált hasizom eléréséhez. Ez a gyakorlat nagyon hatásos, de sajnos a végrehajtása extrém nehéz- átlagember számára szinte lehetetlen.
Az AbCoaster most lehetövé teszi bárki számára a lehetö legjobb gyakorlatot a tökéletes hasizom eléréséhez. Az állandó hasizom feszülésnek köszönhetöen az átlag fizikummal rendelkezök is gyorsan érhetnek el meglepö eredményeket.