Ha esetleg bőrproblémákkal küzdünk jó szolgálatot tesz a rendszeres de mértékletes szolizás. Amennyiben pattanásokkal küzdünk ezt a szolárium leszárítja, – azonban vigyázni kell a túl pattanásos bőrrel, nehogy a bőrbe égjenek és későbbiekben hegesedést okozzanak, ebben az esetben kérjük kozmetikusunk vagy bőrgyógyászunk tanácsát- ebből adódóan viszont egy problémát is érezhetünk, miszerint a szolárium szárítja a bőrt! Nem csak a pattanások kezelésében segít, de ha apróbb erek találhatóak arcunkon, ami esetleg zavar ezek is elhalványodnak a barnaság fényében.

Ezen felül a meleg környezet és az UV fény számtalan problémára megoldást nyújthat. AZ UV fény fokozza a D vitamin termelődését, enyhíti az ekcéma és a pikkelysömör tüneteit, a meleg környezet pedig segít az izületi problémák kezelésében. Nem szabad viszont elfelejtenünk a szoláriumozás veszélyeit sem.

Mielőtt szoliznál nézd meg milyen a bőrtípusod! Honlapunkon még ehhez is

találsz segitséget!!!

Aztán irány a SPEEDSUN szoli, ahol 5 perc mindössze 290 Ft.Söt most már szoli bérletet is vehetsz nálunk!

 

Forrás:www.fittelet.hu

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!
 

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Sopron – Alphapark
06/99 505-238
 
https://www.speed-fit.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.