Pokka lemon 1000

SPEEDFIT | 2017.05.31 11:32

A Pokka Limonádé nemcsak kiváló szomjoltó, hanem egy vitaminbomba, mely tartósítószert, mesterséges színezéket és egyéb adalékanyagokat nem tartalmaz.

Alacsony kalóriatartalmú, emellett a C-vitamin tartalma 12db citroménak felel meg. Fogyasztása kiválóan alkalmas meghűléses- és influenzás betegségek kialakulásának a megelőzésére, valamint segíti leküzdeni a betegségeket. C-vitamin tartalmának köszönhetően kiváló antioxidáns is. Tartósítószert és mesterséges színezéket nem tartalmaz! Fogyasztása már gyermekeknek is ajánlott.

A Pokka Limonádé nemcsak kiváló szomjoltó, hanem egy vitaminbomba, mely tartósítószert, mesterséges színezéket és egyéb adalékanyagokat nem tartalmaz. Alacsony kalóriatartalmú, emellett a C-vitamin tartalma 12db citroménak felel meg. Fogyasztása kiválóan alkalmas meghűléses- és influenzás betegségek kialakulásának a megelőzésére, valamint segíti leküzdeni a betegségeket. C-vitamin tartalmának köszönhetően kiváló antioxidáns is. Tartósítószert és mesterséges színezéket nem tartalmaz! Fogyasztása már gyermekeknek is ajánlott.


Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok 100 ml-ben:
Energia 32 kcal
Fehérje 0 g
Zsír 0 g
Telített zsír 0 g
Szénhidrát 8 g
ebből nádcukor 7 g
Élelmi rost 0 g
Nátrium 22 mg
C-vitamin 200 mg

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)