A „lejövök a konditerembe, ellesek egy-két gyakorlatot, aztán majd lesz valahogy” típusú hozzáállás egészen biztosan kudarcra van ítélve. Növelni akarom felsőtestem izmainak erejét és tömegét? A lábizmaim erőálló-képességét akarom fejleszteni? Esetleg a testzsírszázalékomat szeretném csökkenteni? A munkahelyi stresszt kell levezetnem? A pontos célok meghatározása kiemelten fontos.

Kijelölt céljainknak megfelelően kell összeállítanunk edzéstervünket és táplálkozási stratégiánkat. Amennyiben elméleti és gyakorlati tudásunk nem alapos, forduljunk szakemberhez. Így magabiztosabban fogunk dolgozni, megtanuljuk a gyakorlatok helyes kivitelezését, nem kockáztatunk sérüléseket, s tudni fogjuk, mit miért teszünk – hogy csak néhány előnyt említsek. Az első eredmények megjelenésével biztosak lehetünk abban, hogy helyes úton járunk, és megfelelő segítséget kaptunk, kapunk.

Sokakban a kezdetekkor felvetődik a kérdés: „Mennyit kell dolgoznom ahhoz, hogy eredményes legyek?” Általánosságban elmondható, hogy három hónap alatt jelentős változásokat tudunk elérni kondicionális és koordinációs képességeink javításában, testzsírszázalékunk csökkentésében, izmaink méretének és erejének növelésében.

Tegyük meg a kezdő lépést, kérjünk bátran tanácsot és segítséget , legyünk kitartóak, türelmesek, és bizonyosan elégedettek leszünk az életünkben bekövetkező minőségi változásokkal! 

Írta: Bögi Viktor személyi edző

SPEEDFIT
Fitnesz mindenkinek

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.