XVI. Decathlon – Büchl Félmaraton

2015.06.07. (Vasárnap)

Versenyközpont: Bahnhof Győri Egyetemi Vigadó (9026 Győr-Révfalu, Aranypart I. Szabad Strand, Lapos Tanszék)

Távok: 4 km, félmaraton, 3 fős félmaraton váltó és 7 km-es Nordic Walking (A verseny útvonalának nagyobbb része erdei utakon és kavicsos töltésen, kisebb része lebetonozott töltésen halad).

Nevezés: Előnevezni a decathlonbuchlfelmaraton@gmail.com címen lehet 2015.05.27-ig, ahol kérjük megadni a versenyző teljes nevét, születési évét, az egyesület vagy település nevét, a teljesíteni kívánt távot, a pólóméretet, ill. a váltónál a csapatnevet is. Van lehetőség személyesen is előnevezni a Szabadidősport Szövetség irodájában is, cím: 9022. Győr Batthyány tér 2., nyitvatartás: hétfőtől-csütörtökig: 9-14 óráig, pénteken:. 9-12 óráig.

A nevezés a nevezési díj elutalása után válik véglegessé, a számlaszámot a nevezést visszaigazoló email-ben fogjuk elküldeni. Az előnevezetteknek a verseny előtt jelentkezniük kell a nevezési pultnál a rajtszám átvételéhez.

A versenyen helyszíni nevezés is lehetséges 2015.06.07-én 7:00-8:40 között.

Nevezési díjak és rajtidőpontok:

A nevezési díj tartalmazza:

  • részvételt a versenyen

  • kijelölt útvonalat irányítókkal

  • chipes időmérés (a 4 km-es, félmaratoni és a félmaratoni váltó távokon)

  • a verseny egyedi pólóját az előnevezett és a helyszíni nevezőknek is

  • befutó csomagot a félmaratoni és félmaratoni váltó indulóinak

  • a verseny végen egy pohár sör vagy üdítő minden indulónak

  • frissítő állomásokat

  • részvétel az ajándéksorsoláson

  • orvosi ügyelet a verseny alatt.

Korosztályok:

A 4 km-es táv pályája részben megegyezik a 7 km-es körrel.Útvonal: A pályák végig szalagozottak és útirányítással ellátottak. A félmaraton és a félmaraton váltó 3 db 7 km-es körből áll, minden kör végén frissítési lehetőséggel. A Nordic Walking 1 db 7 km-es kör.

Díjazás: Minden távon a kategóriánkénti első helyezett kupát kap, a második és harmadik helyezett érem díjazásban részesül, a félmaratoni abszolút első helyezett női és férfi futó kupát kap. Nordic Walking-on az összes beérkező befutó érmet is fog kapni.


Eredményhirdetés: Minden távon kb. 12 órakor kerül kihirdetésre.

Egyéb: A versenyen fürdési lehetőséget biztosítunk. A versenyen mindenki saját felelősségére indul, melyet minden induló a nevezési lapon aláírásával jegyez. A verseny területén reklám- és kereskedelmi tevékenységet folytatni csak a rendezők engedélyével lehet.

Érdeklődni: Molnár Z. Csabáné Editnél a 30/9165-175, Jámbor Vilmosnénál a 30/407-2606, Bíró Károly Róbertnél a 20/3387-104 és Görözdi Máténál a 70/9677-794 telefonszámon, személyesen a Szabadidősport Szövetség irodájában (cím: lásd a nevezésnél) és az esemény facebook oldalán:


Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.