RED BULL SUGARFREE – Élénkíti a testet és a szellemet.

A Cukormentes Red Bull egész egyszerűen a Red Bull Energiaital cukor nélkül. A Cukormentes Red Bull olyan funkcionális ital, amely 100 ml-enként csupán 3 kalóriát tartalmaz.

A Cukormentes Red Bull szárnyakat ad, és kellő egyensúlyt biztosít a munkahelyen, majd az edzőteremben töltött mozgalmas nap során, vagy a barátokkal való esti bulizás közben. Szóval bármikor, amikor egy kis lendületre van szükséged!

A Red Bull energiaital összetevők különleges elegyéből álló, funkcionális ital, amelyet speciálisan fokozott szellemi és fizikai igénybevétel esetére fejlesztettek ki. A Red Bull energiaital új erőt önt testbe és lélekbe egyaránt: javítja a teljesítőképességet, a koncentrációt és a reakció időt, javítja az éberséget, az érzelmi állapotot és gyorsítja az anyagcserét.
A Red Bull hatását világszerte elismerik – különösen az élsportolók, az elfoglalt üzletemberek, a vizsgákra készülő diákok és a hosszú távon közlekedő sofőrök dicsérik

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.