Kedves Péter!

A személyi edzésekkel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Talán hiányosak az ismereteim, de nem tudom pontosan, mit takar ez a fogalom valójában és mit tartalmaz a közös edzés. Fel tudnál világosítani?

Köszönöm!

Csilla

Kedves Csilla!

A személyi edző (Personal Trainer), olyan szakirányú végzettséggel és ismerettel rendelkező sportszakember, aki egyénre szabott preventív fittségi edzést, valamint életmódprogramot tud tervezni és kontrollálni kliense (az edzést végző személy) adottságainak, egészségi állapotának, fittségi céljainak maximális figyelembevételével.

Az első találkozáskor megtörténik az előzetes állapotfelmérés és konzultáció (elképzelések, lehetőségek, egészségügyi állapot, motivációs háttér stb.) Ezt követve a célok megfogalmazása, realizálása, személyre szabott edzés-táplálkozási terv készítése. Majd e terv végrehajtása, végigedzése, a gyakorlatok, módszerek megtanítása és elsajátítása. Mindezt körülöleli a folyamatos feed-back, a kontrolálás és a fejlődés soron követése.

Várunk szeretettel személyi edzéseinkre!

Üdvözlettel: Nagy Péter Személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.