Megújult termék kombinációk a SPEEDShopban!

SPEEDFIT | 2017.10.04 17:00

Termékeinket kombinálva, akciós áron is megvásárolhatod a SPEEDSHOP-ban! Válassz kedvedre! Sok kicsi sokra megy!

Edzés előtti Pre tömeg csomag:

Készülj fel a legkeményebb edzéseidre!
Nem sikerült az edzésnapodon 100%-ig visszatölteni szénhidrátraktáraidat?

Mindannyian voltunk már így...

Egy kis plusz energiára vagy pörgésre vágysz?

Válaszd Te is Pre csomagunkat, fogyaszd el minél korábban edzés előtt, érezni fogod a különbséget!

Az Oatsnack zabszelet nagy mennyiségben tartalmaz összetett szénhidrátot, mely lassan szívódik fel, így edzésed végéig ellát energiával, Az arginint és ornithint tartalmazó Absolute Live italtól pedig garantáltan pörgősebb lesz az edzésed, energizáló, értágító hatása segíteni fog a legnagyobb súlyok leküzdésében!

 

Edzés előtti Light csomag:

Éppen diétás időszakban vagy? Figyelned kell alakodra? Egy kis energiára is szükséged lenne az olykor monoton aerob edzéshez?

Az l-karnitin segít abban, hogy a hosszú szénláncú zsírsavakat átjuttassa az izomsejtek falán, ahol elégnek, és energiát szolgáltatnak a szervezet számára. Tehát a zsírégetés nem jöhetne létre enélkül a nélkülözhetetlen aminosav nélkül.

Oatsnack zabszeletünk pedig instant energiájával egy kis pluszt ad edzésedhez!

 

Edzés utáni Tömeg csomag:

Edzés után- amennyiben a legtöbbet szeretnénk kihozni az aznapi tréningből- elengedhetetlen a szükséges tápanyagpótlás, már közvetlenül a gyakorlatok végeztével.

Ehhez nyújt segítséget az Inko X-treme Carbo itala, mely 52g tejfehérje tartalmával biztosítja bárki számára a megfelelő mennyiségű, gyors felszívódású fehérjét, emellett nagy mennyiségben szénhidrátot is, melynek fogyasztása ugyanolyan fontos az edzést követően, mint a fehérjéé.

Továbbá az Oatsnack energiaszeletünk elfogyasztásával megfelelő mennyiségű egyszerű szénhidráthoz is hozzájutsz, ami gyors felszívódásával ellát elegendő energiával közvetlenül az edzést követően is.

Ne mulaszd el az edzést követő egy órában elfogyasztani a következő „teljes” étkezésedet sem!