Szép Napot, Péter!

A minap láttam a hirdetést a Győr+ Újságban. Az új funkcionális terem nagyon jól hangzik, de egyedül, nem tudom, mit kezdenék ott bent. Láttam a csoportos edzések órarendjét. Van néhány, ami nem tudom mit jelent. Tudnál segíteni? Például mi az a Spartan Fighter Training? Szívesen kipróbálnám, minden újra nyitott vagyok!

Köszönöm!

H. Lilla

Kedves Lilla!

Nagyon jó a hozzáállásod, minden újban valami új élet rejtőzik, új lehetőség és új életérzés! Csak így tovább!

A Spartan Fighter Training, nagyon jó választás.

Ez a csoportos edzés, Nagy Ricsi Személyi Edzőnk vezetésével, fergeteges hangulatban heti többszöri alkalommal kínál edzéslehetőséget minden bátor és lelkes jelentkezőnek.

Nagy Ricsi Személyi Edző szavaival élve röviden elemezném most Neked. Olyan funkcionális edzésmódszerről van szó, ahol erő-állóképesség fejlesztésre, kondicionális és koordinációs képességek fejlesztésére is sor kerül a mentális fejlesztésen keresztül.

Ez az edzésforma azoknak ajánlott, akik szeretnék megméretni magukat egy nem átlagos edzésen, akik szeretik az újdonságokat, nyitottak az edzésmódszerekben fellelhető sajátosságokra.

A Spartan Training nem egy új fitnesz irányzat, hanem egy eredményorientált, erőnléti edzés-koncepció.  Jellemző, hogy az alaptechnikákon kívül tartalmaznak saját testsúlyos mozgást, különböző streching-, rehab-, prehab-, mobilitás-, stabilitás-, plyometrikus, koordináció-fejlesztő, stb. gyakorlatokat is. Természetesen vannak átfedések köztük mind elméleti, mind gyakorlati téren, de az eszközök és a célok függvényében akadnak különbségek is.

A Spartan Fighter Tréningek fitnesztermi környezetben az alap technikákat vonultatja fel, így kezdőknek is nyugodtan ajánljuk. Az itt használt eszközök és technikák a következők: saját testsúlyos edzés, páros gyakorlatok, koordináció-fejlesztés, girja (kettlebell) alaptechnikák, rope, vagy más néven kötél használata, medicin labda,boxzsák, kicsi és nagy gumiszalagok a koordináció és robbanékonyság fejlesztésére. Küzdősport elemeket is tartalmaz az edzés, gondolok itt ütő és rúgó elemekre, technikákra. Ezt a vonalat a küzdősport világából érkezőknek, crossfitt, bootcamp szerelmeseinek, azoknak, akik teljesítményfutásokon indulnak, mint a Spartan Race, Brutálfutás, illetve azoknak ajánljuk, akik az igazi kemény, izzadós edzéseket szeretik.

Kedves Lilla! Remélem elnyerte tetszésed és mihamarabb megtisztelsz minket jelenléteddel!

Sportbaráti Üdvözlettel:

Nagy Péter

Személyi Edző

Üdvözlet, Péter!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.