Szenzációsat teljesített a SPEEDFIT CSAPAT a 26. Országos Evezős Ergométer Versenyen!

SPEEDFIT | 2016.01.27 21:44

„Ilyen még nem volt! „ - Mondhatjuk ki büszkén! Ekkora létszámban még soha nem képviseltette magát egyetlen fitneszterem sem az Országos Evezős Ergométer Versenyen.

Több hónap kemény munkája, a versenyzők és az edzők teljes elszántsága, a felkészülés és az önzetlen odaadás, a sport iránti tisztelet végül meghozta az eredményt.

2016. január 17.-én, az AUDI Arénában, a mi fitnesztermünk csapata, megmutatta, hogy nem „csak egy vagyunk a sok közül”.

Az előző évben 23 sportolóval képviseltettük magunkat az OB-n, idén szinte megdupláztuk a létszámot.

Tisztességes versenyben megmérettetett, sok szép éremmel és helyezéssel tértünk haza. Mindenki a határait döngette, izmaink a végsőkig feszültek, ólmosodtak a combok, torkok égtek ki, köhögésbe fulladt a lélegzet, az utolsó erőnkkel szurkoltunk a tárasainknak is, mégsem bántuk meg egy percig sem. Ez az érzés, amit az életben legalább egyszer mindenkinek át kellene élni, ez a VERSENY.

Egyéni rekordok dőltek meg, új barátságok köttettek és kapcsolatok értékelődtek át.

Köszönjük Minden egyéni és csapatban induló amatőr versenyzőnek a részvételt, a jó hangulatot és a fergeteges eredményeket! Megcsináltuk, mert megálmodtuk és képesek voltunk rá! Jövőre ugyanitt, ugyanekkor, ugyanígy!

Addig is erőben, mozgásban és lelkesedésben gazdag sportévet és jó felkészülést kívánunk!

A teljes és pontos eredmény listát az Magyar Evezős Szövetség honlapján olvashatjátok. (https://www.evezes.hu/nevezes/CompetitionResult/CompetitionResult/18?Id=18&competitionDayId=30&competitionEventId=0)

Sportbaráti Üdvözlettel:

Nagy-Huszár Anikó és Nagy Péter Személyi Edző