Miért érdemes személyi edzésre járni?

SPEEDFIT | 2016.02.06 17:44

Egy ismerősöm győzködött próbáljam ki a személyi edzést, biztos nem fogom megbánni. Szakszerű felügyelet mellett teljesen más edzeni! Igaz ez?

Jó napot, Péter!

A minap a barátnőm, aki egy másik városban személyi edzővel edz, azt mondta; a személyi edzés, olyan, mint a drog, ha az ember átéli, milyen szakszerű felügyelet mellett edzeni, már nem akar más módszert kipróbálni.

Ne vegye sértésnek, de szerintem viszont, ez nem más, mint a flancoló háziasszonyok társalkodó délutánja.

Addig- addig győzködött viszont a Barátném, hogy arra gondoltam, üsse kő én is kipróbálom. Győzzön meg! Miért menjek Önökhöz edzeni?

Üdvözletem: K. Krisztina

Kedves Krisztina!

Nem sértett meg, sőt feldobta a labdát, amit illik leütni! Az öndicséretnek azonban nem vagyok híve! Ezért leírom Önnek, mit takar a személyi edzés és miben más, mint például a csoportos órák vagy az egyéni próbálkozások. Egy szóval összegezve, a személyi edzés nem más, mint egy egyénre szabott edzésmódszer és annak a helyes végrehajtása. Az első találkozáskor, talán „a flancoló háziasszonyok társalkodó délutánjához hasonlóan”, átbeszéljük a kedves vendég céljait, problémáit, szükség esetén átnézzük az orvosi papírjait, javaslatait. Ezt követi, a talán még mindig nem olyan mélyrehatóan emlékezetes állapotfelmérés, ahol szembesülünk azzal, hogy ki honnan hová tart és bennünk edzőkben megkezdődik a tervezés folyamata. Közös célunk, hogy a várva várt eredményt, biztonságosan, de a leghamarabb úton elérjük.

És itt kezdődik a java…..

Heti 3-4 alkalommal rendszeresen találkozunk és a rendszerbe foglalt gyakorlatokat megtanítom helyesen elvégezni. Az edzések egymásutániságát, nem a random véletlen hozza, az első edzéstől az utolsóig egy zárt rendszerben dolgozunk. Az edzések sosem könnyűek, de egyénre szabottan célra vezetőek!

Kérem, jöjjön el hozzánk egy edzésre, érezze át a „ háziasszonyok” küzdelmeit és csak utána véleményezzen és ítélkezzen!

Várom szeretettel edzéseimre!

Nagy Péter Személyi Edző