Tiszteletem, Anikó!

H. Hedvig vagyok, 42 éves, csalódott és megcsalt, unalmas és unott, elhagyott depressziós öreglány. Talán ennyi elég is volt a bemutatkozásra. Kisiklott az életem, elhagyott a férjem, a gyermekeimmel is sok gondom van és mióta ez így van, a tükör lett a legnagyobb ellenségem. Ha nem lenne kötelező dolgozni, mennem, bizonyára egész nap csak az ágyban feküdnék és eszegetnék. Az evés boldogságot ad, akkor érzem végre, hogy valami jó is van még az életemben. Az eszemmel tudom, hogy ez nem jó út, az érzelmeim sodrásában azonban nem tudok felállni és kilépni ebből az ördögi körből. A depresszió kerülget. Mit tegyek?

Várom mielőbbi válaszát!

Szebb napot, kedves Hedvig!

Szebb és jobb napot kívánok Önnek, mert hiszem, hogy a sok rossz után már csak jobb jöhet! A jó viszont nem jön magától, ezért dolgoznunk kell. Azt írta, nem tud felállni az érzelmek sodrásából, elgondolkodtatott. Hiszen pont most állt fel, most amikor megírta nekem a levelet.

Az evés, nem megoldás semmire, ez a tápanyagok és a hormonok játéka csupán. Az evés ideiglenes megkönnyebbülést okoz, de nem kínál végleges megoldást.

Amikor már az étel helyettesíti a barátokat és a szerelmeket, az evés még csábítóbbá válik, hiszen sokkal egyszerűbb, mint a meghittséget keresni a kapcsolatokban. Az emberi kapcsolatok kemény munkát igényelnek, ugyanakkor minden ember vágyakozik utánuk – és az étel soha nem helyettesítheti a szeretetet.

Lehet, hogy megtalálja önmagát evés közben, mert az étel kárpótolja, mikor magányos és elégedetlen az igazi kapcsolatokkal. Minél többször fordul az ételhez, annál biztosabban szüksége van az igazi kapcsolatok ápolására és minél többet eszik, annál kevesebb lesz a motivációja arra, hogy fejlessze önmagát, és hogy újjáélessze a haldokló kapcsolatait, esetlegesen újakat építsen.

Az egyetlen megoldásnak az tűnhet, ha leadja a felesleget, csökkenti a kalória bevitelt és többet sportol.

Szívesen segítek az edzésekben és természetesen a diétában is. Jöjjön el hozzánk a SPEEFIT Fitnesz Stúdióba! Családias, barátságos környezet várja majd! Ne feledje, nincs egyedül a problémáival!

Keressen fel bátran!

Várom!

Nagy-Huszár Anikó Személyi Edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.