Greiner Szigetközi Cross Challenge 2017

SPEEDFIT | 2017.01.28 9:42

2017. április 22.-én kerül megrendezésre Rajkán az Aranykárász kempingben a Greiner Szigetközi Cross Challenge 2017.

A verseny helyszínén a SPEEDFIT csapatával is talákozhattok majd!

Addig is készülj Nálunk a megmérettetésre! Több mint 100 biomechanikus géppel és csoportos órákkal várunk Benneteket! 

Szigetköz Magyarország legnagyobb szigete és egyben otthonunk is! Célja, hogy sportrendezvény által, minél több ember érdeklődését felkeltsük a körülöttük lévő természet iránt. A táj változatos adottságait maximálisan kihasználva teszik az eseményt egyedivé, különlegessé.
Nem titok, hogy a verseny egyik ihletője a Spartan race volt és a korábbi triatlon-, vagy futóversenyekkel ellentétben egy egészen más élményt adott.
Más sportrendezvényekhez képest ez sokkal kevésbé kötött technikailag, ADRENALIN dózis tekintetében pedig semmivel nem összehasonlítható!
Fontos viszont, hogy rengeteg különféle sportágból hozza össze a küzdeni vágyókat, legyen az futó, triatlonista, crossfittes, testépítő, küzdősportoló vagy éppen evezős…


A GREINER SZIGETKÖZI CROSS CHALLENGE azonban eltér majd a megszokottól. A környezet adottságait kihasználva a 6-8 kilométeres futószakaszt számos akadály teszi majd izgalmassá és változatossá. Ezen kívül egy nagyjából 3-4 kilométeres vízi szakasz is várja még a versenyzőket.


Még több információ: http://www.szcc.hu/about