Kezd el, légy kitartó és győzd le önmagadat és ellenfeleidet!

2017 évelején immár harmadik alkalommal készítünk fel és nevezünk amatőr versenyzőket az Országos Evezős Ergométer Bajnokságra.

Légy Te is az elsők között! Készülj időben, edz keményen és meglesz az eredménye!

A Concept2 evezős ergométer a legelismertebb, legnépszerűbb és leghatékonyabb eszköz, mely a test valamennyi izmát képes edzeni. Kiváló állóképesség fejlesztő és ízületkímélő hatásainak köszönhetően széles körben használják evezősök, fitnesz klubok, a hadsereg alakulatainál, általános kiegészítő és bemelegítő eszközként sportegyesületeknél, kórházakban, rehabilitációs intézményekben, a NASA kiképzési bázisain és még hosszasan sorolhatnánk sokoldalú felhasználhatóságát. Kijelzőjének köszönhetően azonnali visszajelzést kapunk a terhelés nagyságáról, az edzés eredményéről. Szakszerű használata gyors eredményhez vezet, a technika tökéletes elsajátítása azonban nélkülözhetetlen.

Evezős versenyzőként szeretném elérni, hogy a versenysport, ne csak a sportolók kiváltsága legyen, ezt az életérzést mindenkinek meg kell tapasztalni. Felemelő és büszkeségben teli pillanatokat ígérhetünk!

Keress meg minket és készülj fel nálunk szakedzői segítséggel!

Nevezési határidő: február 10.

Nagy-Huszár Anikó

Személyi edző 0670/366-2886

Nagy Péter

Személyi edző  0670/366-2241

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.