Szeretném bemutatni nektek kardió részlegünk legfrissebb tagját, az Assault Fitness Air Runnert. Már a neve is árulkodó, hiszen olyan, mintha a levegőben futnál. Olyan élményt nyújt, amit eddig még nem tapasztaltál. Figyelemre méltó, hogy az Air Runner nulla elektromos energiát fogyaszt, nincs beépített motor, saját magad tudod hajtani!

Meg fogsz lepődni, hogy mit ki tudsz hozni szimplán lábaid erejéből. Optimális intervall tréningre!

Talán mindenki ismeri már az intervall edzés hatásosságát. Egy hagyományos, alacsony intenzitású aerob edzés esetében a zsír energiaként történő felhasználása csak az edzés 30. perce környékén következik be. Magas intenzitású intervall edzés (HIIT) esetén azonban ez jóval korábbra tehető, tehát már edzés közben is jelentős mennyiségű zsírt tudunk elégetni energiaként.

Ezzel a géppel akár 30%-kal több kalória is elégethető, mint egy motoros futópadon, mert használói tetszés szerint pillanatok alatt tudják változtatni sebességüket. Ráadásul ez a kis szerkezet nem rendelkezik maximális sebességgel, tehát csak rajtad áll, hogy mit hozol ki belőle!

Kipróbálása erősen ajánlott, de tartsuk szem előtt a biztonságot is!

Egy alap koordinációs képesség kell a használatához. Figyeljünk arra is, hogy először csak séta tempóban teszteljük a gépet. Ilyenkor észrevehető, hogy amikor a gép eleje felé haladunk, akkor nő a sebesség, amikor hátrébb kerülünk a gépen, akkor vissza tudjuk lassítani.

Két oldalsó kar is segíti a biztonságot. Nyugodtan használjuk, ha azt érezzük, hogy kezdjük elveszíteni egyensúlyunkat.

Ez a kardiógép igen hasznos lehet, ha beépítjük edzésprogramunkba. Kérdés esetén nyugodtan keressetek minket személyi edzőket, akár ingyenes tanácsadási időpontjainkban.

Kanczler Ádám

SPEEDFIT

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.