Jótékonysági est Claudiáért

SPEEDFIT | 2018.02.17 12:05

Segítsünk együtt a sclerosis multiplexszel küzdő Édesanyának! 2018.03.03. Zsinagóga 19:00

„Az akadály csak addig számít, amíg félünk Tőle! Aki bátor és körültekintő, aki ezt a kettőt egyesíteni tudja az feltétlenül eléri célját…”

Él Győrben egy lány, egy nő, egy édesanya: Gergely Claudia. Hihetetlen erővel rendelkezik. Örökmozgó. Ameddig tehette, aktív, sportos, szorgalmas és színes társasági életet élt. Közel 10 éve küzd sclerosis multiplex betegségével és próbált, tudott egyre magasodó korlátok között ezzel együtt is élni.

Nem ült kerekes székben, volt munkahelye, dolgozott, eközben édesanyai szerepében is helyt állt. Majd tavaly nyáron bekövetkezett, amire nem számított, stroke-ot kapott. Még egy egészséges embernek is szörnyű megélni, és hatalmas munka, erőfeszítés, elszántság felépülni. Neki ráadásul két neurológiai betegséggel kell harcolnia. Mindennél jobban vágyott arra, hogy anya legyen, teljesült álma. Clau és kislánya évek óta együtt küzdenek. Sok jó barát veszi körül a hihetetlen teherbírású Claudiát. A barátok most összefogtak, hogy levegyenek egy kis terhet anyáról és lányáról.

Most itt az alkalom, hogy segítő kezet nyújtsunk a fiatal édesanyának, aki azt mondta, fel fog állni és gondoskodni fog lányáról még sok-sok éven át. Kezelések sorozata vár még rá és hosszú az út, ezért van szüksége segítségre. Clau nem szeret szomorkodni. Éppen ezért a szervezők, barátok egy vidám, jótékony estre várnak minden segíteni szándékozó barátot, ismerőst, ismeretlent az Egyetemi Hangversenyterembe, a Zsinagógába. Március 3-án 19 órakor együtt nevethetünk, adakozhatunk, vacsorázhatunk és még a Hoppáré is velünk lesz!

Jegyeket a Győr+ Pavilonban és a Győri Látogatóközpontban vásárolhatnak február 9–23-ig.

Természetesen, aki teheti, másképp is segíthet. Claudia adománygyűjtő bankszámlaszáma (magánszemélyeknek): 14100275-86222449-10000002 (Közlemény rovatba: jótékony célú közadakozás.)

A bajban is fogjuk meg egymás kezét, mert együtt minden könnyebb! – üzenik Clau barátai.

Forrás: gyorplusz.hu

A SPEEDFIT is támogatja Claudiát. Segítsünk Együtt! Találkozzunk a rendezvényen!