Új név, új arculat, új termékek!

SPEEDFIT | 2019.08.04 7:09

Változatlanul a legjobb minőség! Hatalmas bejelentésünk van számotokra, a Hideg Nyalat márka teljesen ÚJ arculatot kap!

Minden eddigi termékünk megmarad, csupán új köntösbe bújtatjuk őket! Továbbá új termékekkel is érkezünk már az új márkanév alatt.

Az arculatváltásnak több oka is van. Mint ahogy azt páran tudjátok, a Hideg Nyalat 5 éve robbant be a magyar piacra paleo&vegán jégkrémekkel. A kiváló minőségű alapanyagoknak, és a remek ízeknek köszönhetően hamar bekerültünk a köztudatba. Valószínűleg akkor a névválasztás is szerencsés volt, hisz egy ”Hideg Nyalatra” mindenki felkapja a fejét. Később viszont egyre több termékkel jelentünk meg: élőflórás kókuszjoghurt, sütemények, mogyorókrémek stb. Ezeknél a termékeknél (a desszert kategórián belül maradva) még működött a Hideg Nyalat név, de amikor kijöttünk vegan sajtkrémeinkkel és Nacho szószunkkal már okozott egy kis fejtörést a név. Miért is hívnak egy sajtkrémet Hideg Nyalatnak?!

Akármennyire is kötődtünk a márkanévhez, be kell látni, hogy külföldi terjeszkedésben is akadályoz minket, hisz külföldön nem tudják értelmezni, kimondani, használni a nevet.

Legújabb termékeinknél pedig már egyáltalán nem működne a Hideg Nyalat megnevezés így eljött az idő a név és arculatváltáshoz.

ALL IN natural food, hisz olyan ételeket, desszerteket gyártunk amiben valóban minden benne van! Szeretnénk megfordítani a “mentes trendeket” és nem azt kihangsúlyozni hogy cukormentes, tejmentes, gluténmentes…stb., hisz rengeteg ember úgy reagál erre, hogy “akkor mi van benne, ha ennyi mindentől mentes?” 

Szeretnénk megmutatni, hogy elsősorban ezek a termékek nem “mentes” termékek, hanem valódi táplálékok szervezetünknek, így természeténél fogva glutén-, tej-, cukor-, szója-, adalékanyagmentesek!

Új termékeink ismét teljesen egyedülállóak lesznek a piacon. Az előre elékészített élelmiszerek között szinte alig találhatóak ”mentes” termékek a boltokban. Krémlevesek, saláták jelenleg egyáltalán nem kaphatóak. Majonézből is csak pár vegán alternativa létezik, amik tele vannak adalékanyagokkal és egészségtelen zsiradékokkal. Elsőként elkészítettük ezeket a hiánypótló termékeket 100%ban természetes összetevőkből, mentesen, és finoman!

Legújabb termékeinket keresd a Speedfit kínálatában!

Új termékek:

Paleo & vegan krémlevesek 3 ízben (gyömbéres sárgarépa/ petrezselymes zöldborsó/ kurkumás édesburgonya)

Hidegen préselt Juiceok 3 ízben 300 ml

Paleo & vegan  majonézes saláták 3 ízben

Paleo & vegan Vaníliás krémtúró  160 g

Paleo & vegan majonéz (VEGAMAYO) 160 g