LoveYourBelly tanfolyam Adrival

SPEEDFIT | 2018.09.20 9:36

Hasizom fejlesztő- és regeneráló tanfolyam a SPEEDFITBEN, 2018.12.02.-én! Szétnyílt hasizom, azaz rectus diastasis esetén a has-, a hát- és a kismedence izomzata speciális és kiemelt törődést kíván. Hiába sérült a terület, megoldást rá csak a folyamatos mozgás és mozgatás adhat, mert az izmokkal dolgozni kell, csak akkor fejlődnek!

Mikor kezdj gyanakodni, hogy Neked is van?

-ha várandósság után a hasizmaid nem húzódtak vissza ("terheshas", ami reggel lapos, majd jellemzően estére kidomborodik)
-ha várandósság alatt a hasad bizonyos helyzetekben rendellenesen előre csúcsosodik
-ha rendszeres edzés ellenére sem tapasztalsz lényegi fejlődést
-ha állandósult a hát- és derékfájásod
-ha a gátizmaid meggyengültek
-ha köldök - vagy hasfali sérved van

A megoldás
A LoveYourBelly tanfolyam elején mindenkinél felmérem a hasfali sérülés állapotát, és a résztvevők személyre szabottan begyakorolják a feladatokat, valamint megtanulhatják azt is, melyek azok a gyakorlatok, amiket nem ajánlott nekik végezni.

Mire számíthatok a tanfolyamon?
A tanfolyam elején végigbeszéljük a hasizomzat anatómiáját, hogy mire kell odafigyelni a mindennapokban az egészségünk érdekében. Megtanuljuk a helyes testtartást, légzéstechnikát a gyakorlatok közben. Válaszokat kapunk arra, hogy mindez miért fontos, tehát összefüggően fogjuk látni a problémát és arra a megoldást. (Pl. A gyermek felemelése, házimunka végzése stb közben mire érdemes figyelni)
Ezután megvizsgálok mindenkit, hogy milyen állapotban van a hasfala, mekkora az esetleges szétnyílás és ennek megfelelően elmondom, hogy melyik feladatokat lehet végezni a LoveYourBelly gyakorlatsorból.
Majd végigvesszük a gyakorlatokat, fokozottan odafigyelve a helyes kivitelezésre, tartásra és légzésre, majd a tanfolyam végén mindenki megkapja a tananyagot elektronikus formában, hogy otthon is tudja végezni a tornát.

Mennyibe kerül a tanfolyam és mit tartalmaz a tanfolyam díja?
A csoportos TANFOLYAM ÁRA: 8.000 Ft
Lehetőség van privát tanfolyamra vagy saját otthonodban is megtarthatjuk.
Ezen opciók részleteiről, időpontjáról e-mailben vagy telefonon egyeztess velem.
A tanfolyam díja tartalmazza a workshop árát és az elektronikus tananyagot (elméleti ismeretek, gyakorlatok részletes leírása képekkel illusztrálva, életmódbeli és étkezési tanácsok).

Mennyi ideig tart a tanfolyam és hány alkalmas?
A LoveYourBelly egy workshop jellegű tanfolyam (létszámtól függően 2-3 óra), amelyet követően otthon is tudsz egyedül tornázni, azaz EGYETLEN ALKALOMmal kell eljönnöd. Természetesen lehetőség van a tanfolyam után gyakorló órákon részt venni, ha valaki nem szereti egyedül végezni otthon a tornát vagy bizonytalan a helyes kivitelezésben. 


Bővebb információkért fordulj hozzám bizalommal. Bejelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 
E-mail: timar.adrienn90@gmail.com
Telefon: +36-30/ 894-1034

Várlak szeretettel!

Timár Adrienn
LoveYourBelly oktató