LoveYourBelly tanfolyam Adrival

SPEEDFIT | 2019.03.29 14:28

Hasizom fejlesztő- és regeneráló tanfolyam a SPEEDFITBEN, 2019. április 14., vasárnap, 9:00–11:00 Szétnyílt hasizom, azaz rectus diastasis esetén a has-, a hát- és a kismedence izomzata speciális és kiemelt törődést kíván. Hiába sérült a terület, megoldást rá csak a folyamatos mozgás és mozgatás adhat, mert az izmokkal dolgozni kell, csak akkor fejlődnek!
Mikor kezdj gyanakodni, hogy Neked is van?

-ha várandósság után a hasizmaid nem húzódtak vissza ("terheshas", ami reggel lapos, majd jellemzően estére kidomborodik)
-ha várandósság alatt a hasad bizonyos helyzetekben rendellenesen előre csúcsosodik
-ha rendszeres edzés ellenére sem tapasztalsz lényegi fejlődést
-ha állandósult a hát- és derékfájásod
-ha a gátizmaid meggyengültek
-ha köldök - vagy hasfali sérved van

A megoldás

A LoveYourBelly tanfolyam elején mindenkinél felmérem a hasfali sérülés állapotát, és a résztvevők személyre szabottan begyakorolják a feladatokat, valamint megtanulhatják azt is, melyek azok a gyakorlatok, amiket nem ajánlott nekik végezni.

Mire számíthatok a tanfolyamon?

A tanfolyam elején végigbeszéljük a hasizomzat anatómiáját, hogy mire kell odafigyelni a mindennapokban az egészségünk érdekében. Megtanuljuk a helyes testtartást, légzéstechnikát a gyakorlatok közben. Válaszokat kapunk arra, hogy mindez miért fontos, tehát összefüggően fogjuk látni a problémát és arra a megoldást.
Ezután megvizsgálok mindenkit, hogy milyen állapotban van a hasfala, mekkora az esetleges szétnyílás és ennek megfelelően elmondom, hogy melyik feladatokat lehet végezni a LoveYourBelly gyakorlatsorból.
A tanfolyam végén mindenki megkapja a tananyagot elektronikus formában, hogy otthon is tudja végezni a tornát.

Mennyibe kerül a tanfolyam és mit tartalmaz a tanfolyam díja?

A csoportos TANFOLYAM ÁRA: 8.000 Ft
Lehetőség van privát tanfolyamra vagy saját otthonodban is megtarthatjuk.
Ezen opciók részleteiről, időpontjáról e-mailben vagy telefonon vedd fel velem a kapcsolatot.
A tanfolyam díja tartalmazza a workshop árát és az elektronikus tananyagot (elméleti ismeretek, gyakorlatok részletes leírása képekkel illusztrálva, életmódbeli és étkezési tanácsok).

Mennyi ideig tart a tanfolyam és hány alkalmas?

A LoveYourBelly egy workshop jellegű tanfolyam (létszámtól függően 2-3 óra), amelyet követően otthon is tudsz egyedül tornázni, azaz EGYETLEN ALKALOMmal kell eljönnöd.

Természetesen lehetőség van a tanfolyam után gyakorló órákon részt venni, ha valaki nem szereti egyedül végezni otthon a tornát vagy bizonytalan a helyes kivitelezésben.


Bővebb információkért fordulj hozzám bizalommal. Bejelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
E-mail: timar.adrienn90@gmail.com
Telefon: +36-30/ 894-1034

Várlak szeretettel!

Timár Adrienn
hivatalos LoveYourBelly oktató