Ez az eszköz nem más, mint a Catslide, amely padlón vagy szőnyegen csúsztatható kis lapocskákból vagy korongokból áll (2 illetve 4 db-os készlet), melyek segítségével hatékonyabban fejleszthető a törzserő (core izmok) illetve a mobilitás és az ízületek stabilitása. Az eszköz nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, mivel bárhol használható és nem foglal nagy helyet a táskában. A gyakorlatok tárháza szinte végtelen és minden fittségi szintnek megfelelően található alkalmas gyakorlat.

A piacon 2 változat található: egyik az úgynevezett „hard szett”, amely 2 db műanyag felületű korongot tartalmaz. Használhatát gumipadló, linóleum, szőnyeg és hasonló felületeken javasolják. (Ilyet használok én is.) A másik pedig a „basic szett”, melynek 4 darab szivaccsal bélelt szőnyeg a tartalma. Ezt a szettet inkább parketta, kő és hasonló felületeken történő edzésekhez célszerű használni.

Catslide mindenki számára ajánlott, mert egyszerűen átmozgatható vele a teljes test. Gyakorlataival hatékonyabban edzhetőek a mindennapi életben szükséges izmok. Megfelelő eszköz a bemelegítési gyakorlatok hatékonyságának növelésére és tökéletes a core izmok erősítésére. A Catslide segítségével egy erősebb, egészségesebb és stabilabb test érhető el.

A következő gyakorlatban a törzsizmoknak kihívást jelentő gyakorlat látható.

Mint látható az eszközzel készült gyakorlat a SPEEDFIT fitnesztermében készült. Amennyiben felkeltette érdeklődésedet az eszköz, illetve kérdésed lenne a gyakorlattal kapcsolatban, keress meg személyesen a teremben, vagy írj e-mailt.

Írta:

Skrihár-Nagy Melinda

személyi edző

+36 20 2100238

snagymelinda@gmail.com

Forrás:

http://shop.movementclinic.hu/tcslista/catslide_58179

http://www.catslide.no/en/about-catslide/

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.