Hideg Nyalat - frissítő kézműves finomság

SPEEDFIT | 2019.08.04 7:08

Bizonyára Többeteknek feltűnt kardiózás közben egy hűtő a recepció előtt, tele jégkrémmel. :) Ma bemutatjuk, mik is szólnak igazán emellett a hűsítő és egészséges termék mellett!

Nyilván mindenkinek más és más a legfontosabb, mi első helyen a laktóz-, illetve gluténmentességet emeljük ki.

A régiónként eltérő táplálkozási szokások, különböző mértékű képességeket adnak embertársaink számára a laktóztartalmú termékek fogyasztására. Jelen helyzetben a laktózérzékenyek számának alakulása növekvő, - vagy máshonnan megközelítve a kérdést, a laktáz-perzisztensek száma csökkenő - tendenciát mutat. A gluténérzékenyek száma is hasonlóan alakul.
Ennek tudatában kínáljuk Számotokra ezt a terméket, amit természetesen vegánok is fogyaszthatnak.

 

A jégkrém diéta alatt is kiváló társad lehet, egyes fajtái a nullánál alig több kilokalóriát tartalmaznak, mint pl. a citromos íz 100 milliliterenként csak 21 kcal-t tartalmaznak. A rendkívül gazdag ízválasztékban az ízek többségénél valamivel több, mint 200 kcal-val kell számolnunk 100 milliliterenként.

 

A termék nem tartalmaz hozzáadott vizet, porokat, tartósítószert, adalékanyagokat, finomított cukrot, szóját, vagy emulgeátorokat, így a jégkrém levegőtartalma is minimális. Hozzáadott cukor, vagy mesterséges édesítőszerek helyett almakivonattal van megoldva az ízesítés, aminek roppant alacsony a glikémiás indexe.

 

A jégkrém alapját kókusztej adja, selymes krémességéről pedig a kesudió gondoskodik. Emiatt minden íznél tetten érhető egy enyhe kókuszos alap íz, ezért viszont bőven kárpótol bennünket ennek a két összetevőnek a jótékony hatása.

Bármilyen kérdés esetén keressétek recepciós kollégáinkat, szívesen segítenek és megválaszolják kérdéseitekek! Lepd meg szeretteidet, barátaidat, magadat egy hűsítő nyalánksággal! Ételérzékenység esetén is minden nap 6-24 óráig hozzájuthattok a Hideg Nyalat jégkrém 14 különböző ízéhez!

 

Írta:

Tormássy Ákos

SPEEDFIT

 

2018