Szeretnénk figyelmedbe ajánlani ACTIVE PRO 80 termékünket, amely annak ellenére, hogy 80%-os fehérje tartalommal rendelkezik, mégis ízletes, jól oldódik, krémes állagú, de mégsem telít el, ezért bármikor fogyaszthatod, akár edzés előtt, után, vagy tízórainak is. 
4650 mg BCAA-t tartalmaz adagonként, zsírmentes, 9 vitaminnal, 3 féle ásványianyaggal és 80%-os 4 komponensű fehérjetartalommal a maximális izomtömeg növelése érdekében. 

Laktóz érzékeny, vega, vegán, glutén érzékeny vagy? 

Akkor a szója alapú termékünket a PROTEIN SHAKE VEGAN-t neked találták ki! Sztíviával van édesítve, így a cukrok miatt sem kell aggódnod. 100%-ban növényi eredetű, aszpartám mentes, 7 vitamint és adagonként 4200mg BCAA-t tartalmaz.  

Miért is jó a BCAA?

A BCAA aminosavak esszenciálisak, vagyis a szervezet nem képes előállítani őket, hanem külső forrásból kénytelen pótolni. Ehhez a megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjeforrás fogyasztására van szükség, de aki intenzív izommunkát végez, annak erősen javasolt a kiegészítők használata is.

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.