Blackroll

SPEEDFIT | 2019.04.19 6:31

Kedves Vendégeink! Ahogy ígértem előző cikkemben, most részletesebben írok Nektek a Speedfit Shopban elérhető BLACKROLL® termékekről:

BLACKROLL® STANDARD- SMR MASSZÁZSHENGER

 

Legalapabb masszázshenger. Standard méret (30x15 cm), standard keménység. Tökéletes az általános hengerezési feladatok elvégzésére. Ideális hétköznapi sportolóknak. Segítségével növelheted izomzatod rugalmasságát, fokozhatod teljesítményedet egyszerű gyakorlatokkal és minimális erőkifejtéssel.

 

BLACKROLL® MED- SMR MASSZÁZSHENGER

 

A BLACKROLL® MED henger 20%-kal puhább, mint a BLACKROLL® Standard, ezért kezdőknek, érzékenyebb, kisebb tömegű embereknek ajánlott, de hétköznapi sportolók is használhatják az érzékenyebb területeken (például nyak vagy széles hátizom).

 

BLACKROLL® SLIM- SMR MASSZÁZSHENGER

 

A BLACKROLL® Slim hosszban megegyezik elődeivel, azonban egy keskenyebb kivitel. A cél az volt ezzel a kialakítással, hogy intenzívebb masszázshatást érhessünk el vele. A kisebb átmérőnek köszönhetően kisebb felületen érintkezik a testtel, segítségével a mélyebb rétegeket is elérhetjük. A hossz viszont változatlan, ennek köszönhetően a stabilitás megmarad a hengeren.

 

BLACKROLL® MINI- SMR MASSZÁZSHENGER

 

Rendkívül könnyű regenerációs eszköz mini méretben. Talp, vádli, karok, nyak kiválóan masszírozható vele. Kisebb méretének köszönhetően a mélyebb rétegeket célozza meg, illetve könnyedén tárolható. Mérete: 15x6 cm.

 

BLACKROLL® BALL 08- SMR MASSZÁZSLABDA

 

A BLACKROLL® FASCIA BALL segítségével a test bármely pontja egyszerűen masszírozható, ideális választás kisebb izomcsomók masszírozására. Méretének köszönhetően könnyen hordozható és célzottan lehet vele az izmokat dolgoztatni. Tökéletesen alkalmas a mélyen fekvő izomcsoportok kezelésére vagy a test nehezen megközelíthető területeire. (Pl. lapocka melletti izmok, váll, mellizom vagy a csípőhorpasz.) Segítségével célzottan tudod kezelni azt a területet, ahonnan a fájdalom ered.

 

Amennyiben további kérdésed merül fel az eszközöket illetően, keress bátran!

Hamarosan egy szeminárium is megrendezésre kerül, melyben elsajátíthatod az eszközök helyes használatát.

 

Kanczler Ádám

SPEEDFIT