Sikeresen zárult az első Dimove szeminárium a Speedfitben

SPEEDFIT | 2019.12.16 19:51

Elvárásokat felülmúlva zárult a 2019.11.30-án szombat délelőtt az első Dimove szeminárium, melyet Süle Szilvia és Kanczler Ádám Dimove trénerek tartottak.

Az ötlet onnan jött, hogy szerették volna, ha bátran használják klienseik és a Speedfit vendégei ezt a fantasztikus eszközt, mivel eddig csak edzői felügyelettel lehetett igénybe venni. Akik ezen a képzésen részt vettek, feljogosítja őket az önálló, biztonságos eszközhasználatra.

Interaktív képzést terveztek sok mozgással, elmondásuk szerint sikerült elképzeléseiket megvalósítani.

A szeminárium elméleti részében ismertették, mit érdemes tudni erről az eszközről, biztonságos használatáról, illetve hogyan tudják a vendégek edzésprogramjukba beilleszteni.

A gyakorlati részben az edzők bemutatták az egész testet érintő gyakorlatokat (alsótest-, törzs-, felsőtest gyakorlatok), melyeket kiscsoportos foglalkozás keretében gyakorolhattak a résztvevők. Addig a másik csoport izgalmasabbnál, izgalmasabb rávezető feladatokkal tudta stabilitását fejleszteni különböző instabil felületeken köredzés formájában.

A program végén betekintést nyerhettek az összetett gyakorlatok kivitelezésébe, mely a level 2 szintet képezi már. Illetve, a tanult gyakorlatokat minden résztvevő videó formájában megkapta a Dimove engedélyével együtt.

Vendégek elmondásai alapján: magas szintű tudást adtak át a trénerek, izgalmas és intenzív képzésen vettek részt. Alig várják a folytatást.

Öröm volt látni, hogy precízen és teljes koncentrációval végezték a gyakorlatokat, ez az edzők számára az egyik legnagyobb elismerés.

Számos érdeklődőre és a képzés sikerességére tekintettel január végén ismét lesz ezen szeminárium. Tavasszal pedig már gondolkodunk a level 2-n, a haladók részére.

Süle Szilvia

Személyi edző, rehabilitációs trainer és Dimove trainer

Kanczler Ádám

Személyi edző, erőnléti edző és Dimove trainer