L-argininről dióhéjban

Az arginin testünk nitrogén-oxid termelésében játszik nagy szerepet, mely lehetővé teszi, hogy ereink tágak maradjanak.

Az egészséges keringés fenntartásában, visszaállításában, magas vérnyomás, érelmeszesedés, vagy szívkoszorúér szűkület esetén feltétlenül szerepet kap. Több kardiológiai tanulmány utal arra, hogy L-arginin alkalmazásával szívbetegeknél a mellkasi fájdalom enyhülhet, szíverő-és izomnövekedés tapasztalható.

Az agyi erek keringésének javításával jobb koncentrációs képességet eredményez, az NO tágítja a  vérereket,így több vér,oxigén és táplálék jut el a szívizomhoz,amely javíthatja a keringési rendszer egészségét. Ezen kívül majdnem kiküszöböli a vérsűrűsödés veszélyét, mivel megakadályozza a trombociták egymáshoz, vagy érfalhoz való tapadását. A nitrogén-monoxid, ezáltal általánosan jó hatással van a keringésre.

A verőerek belső sejtrétege folyamatosan termeli a nitrogén-monoxid gázt, amely jóllehet másodpercek alatt elbomlik, tágítja az ereket, ami létfontosságú az emberi test működése szempontjából. A rendszeresen mozgó emberek nemcsak ritkábban kapnak infarktust, de ha mégis jön a szívroham, az izomkárosodás kisebb, mint a tétlenül élők esetében.

Az NO gázmolekulák szükség szerint fokozott termelődése lehetővé teszi ,hogy a sportolás közben az izmok erei  rendkívüli mértékben kitáguljanak ,ami magyarázza a sportolók rekordteljesítményeit.

A testépítésben a fokozott vérbőség miatt tapasztalt „bedurranás” miatt közkedvelt kiegészítő.

A terméket a SPEEDSHOP polcán is megtaláljátok L-arginin X-Treme néven, mely adagolástól függően 12-24 dózis, edzés előtti formulát tartalmaz.

Az L-arginin normál edzés előtti adagja 3-6g ami az Inkospor L-arginin X-Treme esetében 5-10 kapszulának felel meg. A nap folyamán az emelkedett arginin szint fenntartása érdekében, napi háromszor is be lehet vinni, de együttes adagjuk ne haladja meg a 18g-t.

Ne fogyasszunk egyszerre több mint 10g arginint mert az emésztőszervi problémákat és hasmenést okozhat! Erre fokozottan ügyeljünk!

Ha bármi kérdésetek van a termékkel kapcsolatban, forduljatok bátran edzőinkhez, vagy érdeklődjetek a recepción.

Jó edzést kívánunk!

A Speedfit Csapata

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.