Vendég Riport

Szeptember óta dolgozunk együtt, és őszintén csodálom kitartását, munkabírását, és logisztikai képességét, amivel mindezt meg tudja oldani.

Első kérdésem rögtön erre vonatkozik:

Hogy lehet össze egyeztetni családot, munkát, edzést?

3 gyermekes anyaként nem mondhatom, hogy túl könnyű feladat, de nem is lehetetlen.

Reggeli órákban elkísérem a gyerekeket az iskolába, munkám előtt 1,5 órával útra kelek a terembe. Egy órát töltök edzéssel heti 3 alkalommal, onnan indulok dolgozni, így munka után teljes mértékben és odaadással a családom következik.

Miért éppen a Speedfit-et választottad?

Mivel a reggeli órákban tudok edzeni, fontos szempont volt, hogy a munkahelyemhez legközelebb eső, és számomra megfelelő nyitva tartással rendelkezik. Nem utolsó sorban, mivel autóval járok vidékről a kedvező parkolási lehetőség is szempont volt.

Elejétől személyi edzővel edzel?

Igen. Számomra ismeretlen sportágba kezdtem, ezért mindenképp segítséget kellett kérnem. Nem szerettem volna „bénázni”, a teremben lévő gépeket sem ismertem, teljesen idegen volt számomra. Beláttam, a sérülésmentes, és eredményes edzéshez szakemberre van szükségem.

Mi alapján választottál edzőt?

Konkrét célom volt az izomtömeg növelés, ez alapján keresgéltem a Speedfit oldalán a személyi edzők közül. Szilvia nevéhez érve olvastam a rövid bemutatkozását, nagyon szimpatikussá vált, fel is kerestem megbeszéltem vele az első találkozót. Azóta együtt dolgozunk. J

Miben segít neked az edző?

Edzés közben személyes kontaktus alakult ki köztünk, ami remek motiváció is, könnyebben, hatékonyabban és szórakoztatóbban tudok így edzeni.

Kijavítja a hibás mozdulataimat, megtanít a gyakorlatok helyes kivitelezésére.  Szakmai segítséget biztosít minden alkalommal.

Ezen kívül nagyon tetszik, hogy nem egy előre gyártott séma alapján dolgozunk, hanem minden edzésem személyre szabott az igényeim és céljaim maximális figyelembe vételével.

Kezdetek óta milyen változásokat tapasztalsz magadon?

Üdébb a bőröm, javult a testtartásom. Tónusosabb a testem, fittebbnek érzem magam, ami megkönnyíti a hétköznapjaim.

Mi motivál egy „rossz napon”?

Mindenkivel megesik, hogy rossz passzban van és keresgélni kell a motivációt. Nekem az edzőm ebben sokat segít. Nagyon tud lelkesíteni, és tudom, ha beérek a terembe, csupa mosollyal indul a napom.

Viszonylag ritkán fordul elő velem, hogy nincs jó kedvem, mert mindig olyan körülmények megteremtésén dolgozom, amiben jól érzem magam.

Van valami konkrét célod a jövőben?

Igen van. Elsődleges az egészséges életmód, meg persze 3 gyerekes anyaként, itt-ott van feszesítésre váró testrészem.

Van-e mottód, és ha igen mi az?

Edzés közben mikor fáradok, sokszor eszembe jut egy idézet, ami tovább lendít:

Kevés dolgot tudsz pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásod.

Mit üzennél azoknak az embereknek, akik nem végeznek testmozgást?

Mint édesanya, én inkább az anyukákat bíztatnám, mivel én is tudom, hogy ez nem könnyű feladat, sőt talán kihívás is. Mozgás, a sport nem csak egy hobbi, az egészséges élet része, ne sajnáld az időt, az energiát. Anyaként még nagyobb szükséged van rá. Több energiád lesz, fittebb leszel, boldogabb, és ez a gyerekekre is átragad. Példaként állsz a gyereked előtt, akit automatikusan az egészséges életre nevelsz.

 

Anett, köszönöm, hogy válaszoltál kérdéseimre.

Remélem ezzel a beszélgetéssel olyan embert tudtam bemutatni, aki követendő példa lehet, és bizonyíték arra, hogy nincs lehetetlen, csak akarni, és szervezni kell!

Tringer Szilvia

Személyi edző

SPEEDFIT

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.