Hozd magad egyensúlyba!

SPEEDFIT | 2020.03.09 17:30

Fantasztikus vasárnap délelőttön vannak túl a Speedfit vendégei. A várva várt Dimove szemináriumot második alkalommal rendezte meg Süle Szilvia és Kanczler Ádám Dimove trénerek. Izgatottan várták, mert szerették volna az előző képzésüket felülmúlni. Elmondásuk szerint, ez megvalósult.

Öröm volt látni, hogy a kliensek precízen, odafigyelve végezték a Dimove-on a gyakorlatokat, minden mozdulatért megküzdöttek. Ugyanúgy, a rávezető gyakorlatokkal is, melyet instabil eszközökkel valósítottak meg (bosu – koordinációs félgömb, TRX – funkcionális heveder, slidez - csúszókorong, fitball - fitness labda).

A szeminárium végén egy eredményességi kérdőívet töltöttek ki a résztvevők, melyben pozitív visszacsatolást kaptak a trénerek. Egy kedves vendégnek azért tetszett a képzés, mert: „Nagyon interaktív, dinamikus, izgalmas volt. Rengeteg új gyakorlatot ismerhettünk meg.” Egy másik vendégünk a következő kérdésre ez volt a válasza:

Dimove szemináriumot mikor megláttad ilyenre gondoltál? „Igen, de bizonyos izomcsoportoknál értek meglepetések, pozitívan. Nem gondoltam, hogy ennyi izomcsoportra hat.”

A szeminárium célja, hogy önállóan, biztonságosan tudják a vendégek használni ezt a szuper eszközt, ne csak találgassanak, hogyan is lehet használni.

Bízunk benne, felkeltettük érdeklődésed és következő képzésünk aktív részese leszel.

Kérdés esetén keressétek bártan Dimove trénereinket és edzőinket!

Süle Szilvia

Személyi edző, rehabilitációs trainer és Dimove trainer

Kanczler Ádám

Személyi edző, erőnléti edző és Dimove trainer