Hogy nyugodtan eddz – tiszta környezetben az első az egészség

SPEEDFIT | 2020.03.13 9:10

Hogyan védünk mi Téged, hogy védheted nálunk magad a koronavírustól? Stúdiónkban alapvető követelmény a tisztaság. Amióta a vírus hazánkban megjelent, azonnal kiegészítő intézkedéseket hoztunk a maximális higiénia érdekében.

Ahogy tapasztalhattad, kéznyújtásnyira megjelentek a kézfertőtlenítők, a szappanokat fertőtlenítő kézmosókra cseréltük. Ezek a mindenki számára látható intézkedéseink.

Ennél azonban sokkal többet tettünk. Szeretnénk tájékoztatni arról, mivel járulunk hozzá a higiéniához és a nyugodt edzésedhez:

  • tehát: fertőtlenítő kézmosók a tisztálkodó helyiségekben, alkoholos kézfertőtlenítők a stúdióban mindenütt. Ha bármelyik pontban megállsz és körülnézel, legalább kettőt azonnal megláthatsz. (Állandóan feltöltött állapotban)
  • a gépek tisztításához a megszokott helyeken megtalálod a fertőtlenítő oldatot a törlő papírral együtt (szintén folyamatos feltöltéssel)
  • természetes szellőztetéssel áttisztítjuk a stúdió levegőjét. Jó időben állandó szellőztetéssel, rossz időben óránkénti levegőcserével.
  • munkatársaink folyamatosan fertőtlenítik a gépeket. Kérjük, ne neheztelj rájuk, ha két gyakorlat között esetleg megzavarnak.
  • edzőink is folyamatosan ügyelnek arra, hogy edzettjeikkel együtt fertőtlenített állapotban adják át a gépeket másnak.
  • a napi alapos takarításainkat a vírusokat és más kórokozókat elpusztító, hatékony fertőtlenítőszerekkel végezzük  

Reméljük sikerült megteremteni azokat a feltételeket, amivel biztonságban érezheted magad.

Folyamatosan figyeljük a napi sajtót. A hatóságokkal maximálisan együttműködünk az általuk meghozott intézkedések betartásában. Tartjuk a létszám korlátozási feltételeket.

Megköszönjük, ha azzal segítesz bennünket, hogy az edzésedet lehetőséged szerint késő délelőtti, vagy kora délutáni órákra tervezed.

Bármilyen további központi intézkedés esetén olyan döntéseket hozunk, amelyek a Te érdekeidet maximálisan szem előtt tartják. Ezeket azonnal meg is írjuk neked.

Ha kérdésed van, fordulj bátran hozzánk!

Megköszönjük, hogy Te is maximálisan ügyelsz a tisztaságra, a higiéniára, magad és mások egészségére! 

 

Üdvözlettel

A Speedfit csapata