Aktuális hírek-koronavírus. [FRISSÜL]

SPEEDFIT | 2020.03.15 0:23

A frissülő információkat a bejegyzésre való kattintással érhetitek el.

[2020.03.27]

Kedves Vendégeink!

Sajnos elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy a soproni stúdiónkat 2020.március 28-tól, azaz holnaptól előre láthatólag április 11-ig bezárjuk.

Ahogy arról már korábban tájékoztattunk benneteket, a zárvatartás idejével a bérleteket automatikusan meghosszabbítjuk.

A zárvatartás ideje alatt is elérhetőek leszünk, telefonjaitokra, leveleitekre válaszolni fogunk.

Az újraindulással kapcsolatban értesíteni fogunk benneteket. Bízunk abban, hogy a nehéz időszakon gyorsan túljutunk és az edzőtermünkben ismét találkozhatunk.

Üdvözlettel:
Mészáros Péter

[2020.03.21]

Kedves Vendégeink,

Április elején tájékoztatni fogunk benneteket a folytatásról (befizetés, mikor nyitunk, stb..).  

A helyzetet folyamatosan figyeljük és igyekszünk jó döntéseket hozni. Szeretnénk, ha a leállás ideje alatt is kapcsolatban maradnánk. A Facebook oldalunk aktív lesz, keressetek bennünket.  

Köszönjük a türelmeteket, hamarosan jelentkezünk.

Speedfit Team


[2020.03.17]

Sajnos elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy a járványügyi helyzet romlása miatt a stúdiónkat 2020.március 18-tól, azaz holnaptól határozatlan ideig bezárjuk.

Ahogy arról már korábban tájékoztattunk benneteket, a zárvatartás idejével a bérleteket automatikusan meghosszabbítjuk.

A zárvatartás ideje alatt is elérhetőek leszünk, telefonjaitokra, leveleitekre válaszolni fogunk. Aktuális híreinkkel a weboldalunkat, a Facebookot és az Instagram oldalunkat folyamatosan frissítjük majd.

Az újraindulással kapcsolatban értesíteni fogunk benneteket.

Bízunk abban, hogy a nehéz időszakon gyorsan túljutunk és az edzőtermünkben ismét találkozhatunk.

Vigyázzatok magatokra!

Kovács Péter

[2020.03.16]

Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy 2020. március 17-től a kormányrendelet alapján a mi nyitvatartásunk is módosul, stúdiónk 6-15 óra között vár benneteket.

[2020.03.15]

Erről értesítést fogunk küldeni számotokra. Kérlek figyeljétek Hírlevelünket, a Speedfit honlapot vagy a facebook oldalunkat.

A legfontosabb felmerülő kérdés talán az, hogy mi lesz a bérletetekkel? Ti bennünket választottatok, ezt mi szeretnénk a lehető legjobb feltételekkel viszonozni.  Egy esetleges bezárás esetén bérleteitek a zárva tartott napok számával automatikusan meghosszabbításra kerülnek majd. A bezárás miatt nem fog anyagi veszteség érni benneteket. Döntésünk az összes bérlet típusra érvényes.

Addig is kérjük, ha külföldön voltatok, vagy betegnek érzitek magatokat, a biztonsági idő leteltéig, vagy a teljes gyógyulásig maradjatok inkább otthon.

Vigyázzatok magatokra és egymásra! A gépekre és súlyokra mi fogunk, várnak benneteket!

Kovács Péter