[SOPRON] A soproni Speedfit április 17-én újra nyit

SPEEDFIT | 2020.04.18 10:50

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy soproni stúdiónk 2020. április 17-én újra nyit. A stúdió hétfőtöl-péntekig 6-19 óráig, szombat és vasárnap 8-15 óráig tart nyitva. További információkért olvasd el a teljes bejegyzést.

A hatósági előírásokat maximálisan figyelembe véve, tiszta és higiénikus környezettel vár Benneteket a SPEEDFIT.

Továbbra is kérjük, hogy a fokozott higiéniás követelményeket mindenki tartsa szem előtt!

Kérjük vendégeinket, használják a kihelyezett fertőtlenítőket, és a fertőtlenítővel és papír törlővel mindent töröljenek le maguk után.

A gépek használatakor használjanak törölközőt (amit a higiénia egyéb időszakban is megkövetelné). Törölköző nélkül, vagy olyan felsőben ami bőrfelületet szabadon hagyja kérjük ne eddzenek!

Fokozottan figyeljünk a higiéniára és egymásra! Aki rosszul érzi magát, beteg, náthás, influenzás, ne jöjjön edzeni, forduljon orvoshoz! A betegen edzés egyébként sem jó a szervezetünknek sem! Ha beteg pihenjen otthon!

Továbbá szeretnénk megkérni azokat a vendégeinket, akik külföldről jöttek haza, vagy közeli hozzátartozójuk jött haza, azok 2 hétig, azaz amíg ki nem derül betegek-e vagy sem, legyenek szívesek tekintettel lenni a többi emberre és otthon maradni.

Kérjük próbálják ezt betartani a saját maguk és a többi ember érdekében.

A SPEEDFIT csapata