Slideshow 0

Fontos Számodra? Hozd magaddal Őt is! Együtt változni könnyebb!

Gondolj egy fontos hozzátartozódra és kezdjétek együtt! Válaszd a rugalmasan átruházható, különlegesen kedvező, akciós társkártya bérletcsomagunkat!

Újra társkártya a SPEEDFIT-ben. Ajánlatunk visszavonásig érvényes!

6 hónap hűségídővel + felnőtt társkártya

9.990 Ft / hó részletekben

HOZZÁ TARTOZÓ FELNŐTT TÁRSKÁRTYA
kedvezményes áron 7.990 Ft/hó részletekben
Összesen: 17.980 Ft/hó részletekben
2.490 Ft egyszeri regisztrációs díj

online vásárlás esetén 0 Ft

SPEEDFIT kártya kedvezményekkel
csoportos kedvezményes lehetőség
a hét minden napján nyitva
nincs napi időkorlát
ingyenes parkolás
gépeink korlátlan használata
hölgyek számára külön női terem
díjmentes edző tanácsadás hétköznapokon

VÁSÁROLD MEG ONLINE Kattints ide ha más jellegű bérlet után érdeklődsz!

6 hónap hűségídővel + diák társkártya

9.990 Ft / hó részletekben

HOZZÁ TARTOZÓ DIÁK TÁRSKÁRTYA
kedvezményes áron 6.490 Ft/hó részletekben
Összesen: 16.480 Ft/hó részletekben
2.490 Ft egyszeri regisztrációs díj

online vásárlás esetén 0 Ft

SPEEDFIT kártya kedvezményekkel
csoportos kedvezményes lehetőség
a hét minden napján nyitva
nincs napi időkorlát
ingyenes parkolás
gépeink korlátlan használata
hölgyek számára külön női terem
díjmentes edző tanácsadás hétköznapokon

VÁSÁROLD MEG ONLINE Kattints ide ha más jellegű bérlet után érdeklődsz!

Mit tegyek, ha már van érvényes bérletem?

Bármelyik érvényes bérlet konstrukciónkkal is látogatod a stúdiónkat, lehetőséged nyílik társkártya bérletcsomagot váltani. Ha a bérleted 6 hónapra szól, vagy annál rövidebb időtartamú, akkor az az érvényes feltételek szerint lezárásra kerül, ezzel egyidejűleg indul az új csomag. 6 hónapnál hosszabb futamidejű bérlet esetén a bérleted megtartása mellett, a meghirdetett áron válthatsz társkártyát, erről majd külön szerződés rendelkezik.

Mielőtt ezt a döntést meghozod, a legjobb megoldás érdekében feltétlenül kérj személyedre szóló tájékoztatást a recepciótól.

Amit a társkártyás bérletedről tudni érdemes

A 6 hónapos bérleted mellé váltott társkártya bérletet együtt fizetheted, így nem igényel külön odafigyelést. A szerződő és számlafizető személy is te vagy, a társkártya felett teljes mértékben te rendelkezel.

Társkártyád kedvezményezettjét megváltoztathatod, akár többször is. Kérünk figyelj arra, hogy ezt egy hónapon belül egyszer teheted meg. Ha diák társkártyát választottál, akkor az új kedvezményezett is csak diák lehet, az érvényes előírások szerint (14 – 25 éves kor + érvényes nappali diákigazolvány)

A társkártya az általad megjelölt kedvezményezett nevére szól.

A társkártyával rendelkező kedvezményezetted tőled függetlenül, önállóan, a nyitvatartási idő alatt bármikor látogathatja stúdiónkat.

A társkártyás bérletcsomagod 6 hónapra érvényes és automatikusan nem újul meg. Ha majd folytatni szeretnéd, kérjük jelezd felénk!

Ha először jössz hozzánk

Ha autóval érkezel hozzánk, biztos lehetsz benne, hogy találsz ingyenes parkolóhelyet!

Bérlet váltásakor szerződést kötünk veled, melyben elfogadod házirendünket, valamint bérlet vásárlásakor hozd magaddal személyi igazolványod is.

Bérletedet készpénzben, átutalással, bankkártyával, illetve K&H, MKB és OTP Szép Kártyák szabadidő alszámlájával is fizetheted.

Bérleted vásárlása után átadjuk neked SPEEDFIT kártyádat, mellyel számos nagyszerű kedvezményt vehetsz igénybe partnereinknél. Erről bővebben ide kattintva tájékozódhatsz.

Nem tudod, hogyan vágj bele az edzésbe? Jól képzett edzői gárdánk áll rendelkezésedre, bármi is a célod, velük Te is elérheted! Emellett új és meglévő tagjainknak egyaránt biztosítunk, díjmentes edzői tanácsadást, bármilyen kérdésed merül fel az edzéssel, életmóddal vagy a teremmel kapcsolatban, segítünk Neked!

Szeretnél egy saját személyi edzőt? Nem tudod, hogyan működik, mennyibe kerül? Ide kattintva mindent megtudhatsz! Ha szeretnéd őket megismerni kattints ide!

Ha hölgy vendégünk vagy és zavar, hogy méregetnek a férfiak, akkor nyugodtan edzhetsz külön kialakított női termünkbe, melyet minden egyes SPEEDFIT stúdióban megtalálhatsz.

Érdemes szem előtt tartani: 

Az edzésedhez lakatra, váltócipőre és törölközőre is szükséged van.

Lakatot vásárolhatsz illetve bérelhetsz is Nálunk! Ide kattintva megtekintheted.

Gyakran ismételt kérdések

Miért van szükség lakatra?

Szekrényeink lakat segítségével zárhatók. Felelősséget nem tudunk vállalni értékeidért ha esetleg nem zárnád be a szekrényedet. Rendelkezünk értékmegérzővel is, használatához szintén lakatra van szükség!

Milyen fitneszgépeket találok a SPEEDFIT-ben?

Stúdiónkban gym80 erőgépeket és Precor kardiógépeket találhatsz. A gépek kiválasztásakor fontos volt számunkra a minőség és hogy olyan gyártó termékeit válasszuk ki, akik már bizonyítottak a fitnesz iparban. Gépeink biomechanikusak!

Mit jelent az, hogy biomechanikusak a gépek?

Biomechanikus gépeink kímélik ízületeidet, szalagjaidat csökkentve ezzel a sérülés veszélyét. Gépeink mindegyikén találhatsz a megfelelő használatot érthetően elmagyarázó piktogrammokat.

Igénybe vehetek személyi edzőt is?

Természetesen. Profi, képzett személyi edzőink szolgáltatását bármikor igénybe veheted, így gyorsabban elérve személyes céljaidat.

Lefoglalhatok egy szekrényt a lakatommal?

Ezt sajnos nem teheted meg. A lakatokat minden nap záráskor eltávolítjuk, a szekrény tartalmát a recepciónkon veheti át a jogos tulajdonosa.

Hogy kerül egy edzőterembe szolárium?

Úgy gondoljuk, hogy a szépen kidolgozott izmok, sokkal jobban mutatnak ha szép barna a bőröd, de ha még egy kis felesleggel is rendelkezel, sokat javíthat a képen.

Nem káros a szolárium használata?

A szoláriumok kiválasztásakor fontos volt számunkra az egészséged. Az EU03-as szoláriumcsövek használatával nem csupán az Európai Unió előírásainak teszünk eleget, de a szoláriumozó vendégek elvárásainak is maradéktalanul megfelelhetünk. Ide kattintva többet megtudhatsz szoláriumunkról.