Gyors és kényelmes vacsorához készítsük el ezt a magas rosttartalmú, növényi alapú kevert sültet. Keressünk olyan üveges teriyaki szószt, amelyen kevesebb nátrium vagy csökkentett nátrium van feltüntetve, hogy az íz feláldozása nélkül csökkentsük a sót.

Adagok: 2

Táplálkozási profil:

  • Tejmentes
  • Tojásmentes
  • Egészséges terhesség
  • Magas fehérjetartalmú
  • Diómentes
  • Vegetáriánus

Összetevők:

  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 zacskó vegyes káposztasaláta keverék
  • 2 csésze hámozott edamame, fagyasztás esetén felolvasztva
  • ¼ csésze csökkentett nátriumtartalmú teriyaki szósz

Hogyan készítsük el:

Melegítsük fel az olajat egy nagy, tapadásmentes serpenyőben közepes lángon. Adjuk hozzá a káposztasalátakeveréket, és kevergetve főzzük, amíg a káposzta elkezd megpuhulni, kb. 2 percig. Keverjük bele az edamame-ot és a teriyaki szószt. Főzzük kevergetve, amíg az edamame átmelegszik, és a szósz besűrűsödik, még kb. 1 percig.

Tápértékadatok:

Adagolási méret: körülbelül 1 1/2 csésze

Adagonként: 249 kalória; zsír 12 g; nátrium 670 mg; szénhidrát 21 g; élelmi rost 8 g; fehérje 17 g; cukor 8 g; niacin-egyenérték 2 mg; telített zsír 1 g; a-vitamin iu 23 NE; kálium 650 mg.

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.