Gyors és kényelmes vacsorához készítsük el ezt a magas rosttartalmú, növényi alapú kevert sültet. Keressünk olyan üveges teriyaki szószt, amelyen kevesebb nátrium vagy csökkentett nátrium van feltüntetve, hogy az íz feláldozása nélkül csökkentsük a sót.
Adagok: 2
Táplálkozási profil:
- Tejmentes
- Tojásmentes
- Egészséges terhesség
- Magas fehérjetartalmú
- Diómentes
- Vegetáriánus
Összetevők:
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 zacskó vegyes káposztasaláta keverék
- 2 csésze hámozott edamame, fagyasztás esetén felolvasztva
- ¼ csésze csökkentett nátriumtartalmú teriyaki szósz
Hogyan készítsük el:
Melegítsük fel az olajat egy nagy, tapadásmentes serpenyőben közepes lángon. Adjuk hozzá a káposztasalátakeveréket, és kevergetve főzzük, amíg a káposzta elkezd megpuhulni, kb. 2 percig. Keverjük bele az edamame-ot és a teriyaki szószt. Főzzük kevergetve, amíg az edamame átmelegszik, és a szósz besűrűsödik, még kb. 1 percig.
Tápértékadatok:
Adagolási méret: körülbelül 1 1/2 csésze
Adagonként: 249 kalória; zsír 12 g; nátrium 670 mg; szénhidrát 21 g; élelmi rost 8 g; fehérje 17 g; cukor 8 g; niacin-egyenérték 2 mg; telített zsír 1 g; a-vitamin iu 23 NE; kálium 650 mg.
Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
és legjobb ajánlatainkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.