Ezt az ételt bármikor összedobhatod kb. 20 perc alatt, nem csak egyszerű és finom, de könnyű elkészíteni is. A friss saláta és a koktélparadicsom kiválóan kiegészíti a garnélarák ízét, melyet a fokhagymás-citromos dresszing igazán különlegessé tesz.
Hozzávalók:
250 g tisztított garnéla
1 csésze vegyes saláta
1/2 csésze koktélparadicsom, félbevágva
1/4 csésze apróra vágott friss petrezselyem
1 gerezd fokhagyma, finomra aprítva
2 evőkanál extra szűz olívaolaj
2 evőkanál citromlé
só és frissen őrölt fekete bors ízlés szerint
Elkészítés:
Melegítsd elő a serpenyőt közepes lángon. Add hozzá az olívaolajat és a finomra aprított fokhagymát, majd pirítsd 1-2 percig. Add hozzá a garnélákat, és süsd 2-3 percig, amíg szép rózsaszínűek lesznek. Vedd ki a serpenyőből a garnélákat. Keverd össze a citromlevet, a sót és a borsot az olajos fokhagymával egy kis tálban. A salátát és a paradicsomot helyezd egy tányérra, majd öntsd rá a citromos fokhagymás dresszinget. A tetejére helyezd rá a grillezett garnélákat, majd szórd meg friss petrezselyemmel.
Jó étvágyat!
Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
és legjobb ajánlatainkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.