Pulykahússal rakott burgonya
Hozzávalók:
- 120 g darált pulykamell
- 200 g burgonya
- 1 db tojás
- 30 g vöröshagyma
- 5 ml olaj
- 5 g margarin
- 30 ml 12%-os tejföl
- fokhagyma
- só
- bors
Elkészítés:
A pulykamellet daráld le. Olajon pirítsd üvegesre a hagymát, majd add hozzá a darált húst és sóval, borssal, fokhagymával ízesítve párold meg. A tojást főzd keményre. A burgonyát héjában főzd meg, majd vágd karikákra. Tedd margarinnal kikent hőálló tálba, helyezd rá a tojáskarikákat és a pulykahúst. A tetejét locsold meg tejföllel. Előmelegített sütőben süsd készre.
forras és a cikk folytatása:http://www.femina.hu/fogyokura/100_legjobb_karcsusito_recept_7
Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
és legjobb ajánlatainkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.