Hozzávalók:

1 nagy alma

2 evőkanál nádcukor/nyírfacukor

1 evőkanál fahéj

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 225 fokra

1. Mosd meg alaposan és szeleteld fel az almát vékony karikákra 

2. Nyomkodd bele a cukros fahéjba

3. Tedd sütőpapírra és tedd be a sütőbe fél órára, majd fordítsd meg és süsd még egy fél órát

 

forras és még több recept:http://www.enportal.hu/alma-chips.html

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.