elkészítés
- 4 óráig vízben áztassuk a kesudiót.
- Turmixgépben pépesítjük a kesudiót a juharsziruppal, ha szükséges, tehetünk 1-2 kanál vizet.
- Tegyünk éppen csak egy pici csipet sót és a vaníliát a péphez.
- Amikor már krémes és habos, turmixoljuk hozzá a kókuszolajat. Vigyázzunk, ha túl sokáig forgatjuk, akkor az olaj kicsapódik, és elveszíti krémes állagát.
- Hidegen tartjuk kb. 2-3 óráig. Így a krém megszilárdul, ezért is ne tegyünk túl sok vizet bele, mert akkor folyós lesz.
Related Posts
Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
és legjobb ajánlatainkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.