- 240 ml natúr joghurt
- 1 db tojás
- 125 g teljes kiőrlésű liszt
- 125 g zabpehelyliszt
- 130 g eritrit
- 50 ml olíva olaj
- 1 ek sütőpor
- 1 kk szódabikarbóna
- 1 kk vanília kivonat
- 1 csipet só
- 120 g áfonya
ELKÉSZÍTÉS
Legelőször összekeverjük a joghurtot a tojással, az olajjal, és a vanília kivonattal. Ezt követően egy másik tálban a lisztet, az eritritet, a sütőport, a szódabikarbónát és a sót keverjük össze.
A lisztes keveréket dolgozzuk össze a joghurtossal, majd keverjük bele a gyümölcsöket.
Legvégül papírral bélelt muffinformákba kanalazzuk, és süssük készre 25 perc alatt 190 fokra előmelegített sütőben.
Jó étvágyat!
Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
és legjobb ajánlatainkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.