Hozzávalók 1 adaghoz:
- 150g lazac filé
- 130g édesburgonya
- 15g vaj
- Zöldfűszerek
- só
- bors
- szerecsendió
Elkészítés;
A zöldfűszereket felaprítjuk, majd sót borsot szórunk rá és megforgatjuk benne a bőrös lazacot. Ezután a vajat megolvasztjuk egy serpenyőben majd bőrös felével rá helyezzük a lazacot, ezután mindegyik oldalán megsütjük. Az édesburgonyát megpucoljuk, hasábokra vágjuk só és bors, szerecsendió hozzáadásával 180 fokos sütőbe ropogósra sütjük. A vajas serpenyőben elkészítjük a párolt zöldség kötetet is, cukkini, padlizsán, kaliforniai paprikából.
Kalória:
480 kcal C:37g P:36,7g F:19,3g
Rövidítések jelentése:
cm- cukormentes
tk- teljes kiőrlésű
C- szénhidrát (angol carbonhydrat szóból)
F- zsír (angol fat szóból)
P- fehérje (angol protein szóból)
Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
és legjobb ajánlatainkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.