Hozzávalók 2 adaghoz:
- 300 g szűz pecsenye
- 3 gerezd fokhagyma
- 10g vaj
- Só, bors
- 300g burgonya
- 100g zsenge zöldborsó
Elkészítés:
A szűzpecsenyét 1 cm es kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd vajon sütni kezdjük, közben fokhagyma nyomó segítségével a fokhagymát is hozzá adjuk. Míg sül a hús a burgonyát megpucoljuk és lehetőség szerint egyforma kockákra vágjuk. Megsózzuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire vagy forrólevegős sütőben tesszük mindkettő esetében 200 fokon 20 perc alatt készre sütjük. Közben elkészült a hús, amihez hozzá adjuk a kiolvasztott borsót, átforgatjuk, majd, ha elkészül a krumpli, azt is hozzáadjuk. Még egy gyors keverés és kész.
Kalória:
355kcal
C: 30,5g
P:37,5
F:77,5g
Rövidítések jelentése:
cm- cukormentes
tk- teljes kiőrlésű
C- szénhidrát (angol carbonhydrat szóból)
F- zsír (angol fat szóból)
P- fehérje (angol protein szóból)
Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
és legjobb ajánlatainkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.