Hozzávalók 2 adaghoz:
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 200g krumpli
- 5g olíva olaj
- Bors
- Piros paprika
- Friss petrezselyem
- Víz
Tészta:
- 150g víz
- 15g útifű maghéj
- Só
- 1 tojás
Elkészítés:
Az olíva olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzá adjuk a felkockázott krumplit. Sózzuk, borsozzuk, Piros paprikát szórunk rá, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Főzés során ahogy vesz fel vizet lehet pótolni. Míg fő elkészítjük a tésztát. Gyorsan összekeverjük az összetevőket, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 160fokra elő melegített sütőben 10perc alatt készre sütjük.
Miután kihűlt fodros kocka formára vágjuk, amihez egy derelye vágó jól jön. Közben elkészült a mártás, frissen petrezselyem zöldet vágunk bele és hozzá adjuk a tésztát is. Finoman összekeverjük és található is.
Kalória:
163kcal C:23g P: 6,5g F:5g
Kalória:
423kcal C: 43g P:41 F: 9,5
Rövidítések jelentése:
cm- cukormentes
tk- teljes kiőrlésű
C- szénhidrát (angol carbonhydrat szóból)
F- zsír (angol fat szóból)
P- fehérje (angol protein szóból)
Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
és legjobb ajánlatainkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.