Hozzávalók 2 adaghoz:
Tészta:
- 30g fehérje por (lehetőség szerint kazein)
- 5g útifű maghéj
- 30g zabliszt
- 70ml tojásfehérje lé
- egy főzet eszpresszó
- sütőpor
Krém:
- 200g skyr joghurt
- vanília aroma
- 30g tejszínes/ vaníliás fehérje por Holland kakaópor
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan elkeverjük, majd egy hőálló edénybe mikróba Kb. 8 perc alatt készre sütjük. Ha van rá lehetőség fordítsuk meg fél időben. Míg készül a piskóta addig a krémet alaposan elkeverjük. Miután elkészült a piskóta 2 vagy lehetőség szerint 3 felé vágjuk, majd a krémet rétegezzük rá. Ízlés szerint a krémes rétegre málnát vagy epret is tehetünk. Az utolsó réteg krémre holland kakaóport szórunk.
Kalória:
260kcal C:16,5g P: 38,5g F:4g
Rövidítések jelentése:
cm- cukormentes
tk- teljes kiőrlésű
C- szénhidrát (angol carbonhydrat szóból)
F- zsír (angol fat szóból)
P- fehérje (angol protein szóból)
Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
és legjobb ajánlatainkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.