Hozzávalók 2 adaghoz:

Tészta:

  • 30g fehérje por (lehetőség szerint kazein)
  • 5g útifű maghéj
  • 30g zabliszt
  • 70ml tojásfehérje lé
  • egy főzet eszpresszó
  • sütőpor

Krém:

  • 200g skyr joghurt
  • vanília aroma
  • 30g tejszínes/ vaníliás fehérje por Holland kakaópor

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit alaposan elkeverjük, majd egy hőálló edénybe mikróba Kb. 8 perc alatt készre sütjük. Ha van rá lehetőség fordítsuk meg fél időben. Míg készül a piskóta addig a krémet alaposan elkeverjük. Miután elkészült a piskóta 2 vagy lehetőség szerint 3 felé vágjuk, majd a krémet rétegezzük rá. Ízlés szerint a krémes rétegre málnát vagy epret is tehetünk. Az utolsó réteg krémre holland kakaóport szórunk.

Kalória:

260kcal C:16,5g P: 38,5g F:4g

Rövidítések jelentése:

cm- cukormentes

tk- teljes kiőrlésű

C- szénhidrát (angol carbonhydrat szóból)

F- zsír (angol fat szóból)

P- fehérje (angol protein szóból)

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.